De cate ori se supara pe Mitea, Andreea Tonciu revine la sportivul Andrei Neacsu! La ultima escapada a luat-o si pe Trasca!

Publicat: 09/04/2013 | 22:43

Face ce face Andreea Tonciu si iar se cearta cu Nicky Mitea! De curand bruneta pare ca s-a intors la Andrei Neacsu, alaturi de care a iesit la film. Pentru a evita suspiciunile, a luat-o cu ea pe Simona Trasca.

Duminica seara, paparazzii CANCAN.ro le-au intalnit pe Andreea Tonciu si Simona Trasca intr-un mall din Capitala in momentul in care se pregateau sa intre la film.

De cate ori se desparte de fotbalist, bruneta revine la Andrei Neacsu
De cate ori se desparte de fotbalist, bruneta revine la Andrei Neacsu

Tinerele nu erau singure ci insotite de Andrei Neacsu, cu care Tonciu a mai fost vazuta la cinematograf, dar si un alt cuplu. De cum au intrat in sala, Andreea a avut grija sa aseze lucrurile sau mai bine zis locurile, in asa fel incat sa iasa bine.

Cei cinci au fost impreuna la un film
Cei cinci au fost impreuna la un film

Mai exact, l-a asezat pe Andrei fix intre ea si Simona Trasca, tocmai pentru a nu se interpreta si pentu a evita barfele. Pentru ca pe parcursul filmului, Neacsu a incercat sa comunice cu ambele fete, acordandu-le aceeasi atentie, Andreea s-a aratat oarecum suparata, iar dupa film, pe drumul pana la masina, i-a aruncat doar priviri cu subinteles.

tonciu si neacsu

Bruneta si Neacsu se inteleg din priviri
Bruneta si Neacsu se inteleg din priviri

Asa se explica si de ce Andrei a preferat sa plece in aceeasi masina cu celalalt cuplu in loc sa le insoteasca pe cele doua, care au plecat separat cu masina Simonei Trasca.

Simona Trasca a fost chemata de
Simona Trasca a fost chemata de „umplutura” pentru ca Tonciu sa iasa „basma curata”

Se pare ca Andrei Neacsu este „omul potrivit la locul potrivit” si, de fiecare data cand Tonciu se cearta cu Mitea, el apare in „peisaj”. Ramane de vazut cum va reactiona Mitea cand o sa afle pe unde a umbat focoasa lui partenera!

Denisa Macovei

Citește și...