„De ce nu va luati o camera?” Este neasteptat ce a facut azi dimineata Ruby cu iubitul ei in aeroport! Mai aveau putin si…

Publicat: 10/03/2015 | 14:14

Astazi, la orele pranzului, Dorian Popa si Ruby au revenit in tara, din jungla. Daca, pe actor, iubita l-a asteptat in afara aeroportului, partenerul lui Ruby mai avea putin si intra direct pe pista de aterizare, atat de nerabdator sa o vada a fost.

Dupa 21 de stat in jungla din Africa de Sud, cantareata Ruby s-a intors, in sfarsit, acasa. Asa cum era de asteptat, la aeroport a intampinat-o iubitul ei, Robert. Dansatorul a venit cu cateva minute bune inainte ca avionul sa aterizeze si a asteptat nerabdator ca Ruby sa iasa. Micut de inaltime, dansatorul abia daca se zarea dupa buchetul imens de flori, insa solista l-a sesizat de indata ce a iesit din zona de unde se recupereaza bagajele, sarind direct in bratele lui.

 

De cum a vazut-o tanarul s-a dus glont catre Ruby
De cum a vazut-o tanarul s-a dus glont catre Ruby

S-au sarutat minute in sir

 

Fara sa stea prea mult pe ganduri, cei doi au sarit unul in bratele celuilalt si au inceput sa se sarute continuu, ca si cand unul dintre ei ar fi fost plecat la razboi. Timp de aproximativ zece minute, Ruby si Robert nu au vazut pe nimeni in jurul lor, fiind preocupati exclusiv de sarutul revederii. Cei doi au incercat sa recupereze cele 21 de zile cat au fost separati si nu s-au oprit din gesturi tandre.

Minute bune s-au sarutat in mijlocul aeroportului
Minute bune s-au sarutat in mijlocul aeroportului

Desi era de inteles gestul tinerilor, multi dintre cei prezenti au inceput sa tipe la ei, sugerandu-le sa isi ia o camera si sa nu se mai sarute in vazul tututor.

 

Prima oprire a fost la soacra ei, careia i-a povestit experientele din jungla
Prima oprire a fost la soacra ei, careia i-a povestit experientele din jungla

Prima oprire a fost la soacra

 

Dupa pupaturile si inbratisarile de rigoare, cei doi au plecat impreuna spre casa, insa nu inainte de a face o prima oprire. Cantareata i-a cerut partenerului ei sa treaca, pentru cateva minute si pe la resendinta mamei lui. Acolo, Ruby si soacra au stat de vorba poana l-au plictisit pe Robert, povestindu-i cel mai probabil despre aventurile ei din jungla africana.

 

Robert este nerabdator sa-si vada iubita
Robert este nerabdator sa-si vada iubita

CITESTE SI:

Nu a castigat “Sunt celebru…!”, insa e fericita! Ruby a dat iama in iubirea ei ca o salbatica

ASTA e prima imagine cu Ruby dupa ce a iesit din jungla!

 

ruby

A avut timp sa cumpere cadouri si pentru cei dragi

 

Desi a stat departe de civilizatie, Ruby a avut grija ca, la intoarcerea in tara, sa cumpere cateva lucruri si pentru cei dragi. Asa ca, in treacat, de la magazinele din incinta aeroportului din Africa de Sud, Ruby a avut grija sa-i ia lui Robert cateva produse cosmetice, asta ca sa nu spuna ca s-a intors cu mana goala.

Cantareata a avut grija sa aduca daruri pentru apropiati
Cantareata a avut grija sa aduca daruri pentru apropiati

 

Denisa Macovei

 

 

Citește și...