De la aroganță, la mătură. Câțiva tineri din Găești au primit o lecție pe care nu o vor uita curând

Autor: Maya Radu
Publicat: 09/10/2019 | 13:16

Poliţiştii locali dintr-un oraş din Dâmboviţa le-au dat unor tineri aroganţi o lecţie pe care nu o vor uita curând. Fără niciun pic de jenă, aceştia au umplut aleile Parcului Copiilor din Găeşti, de mormane de coji de seminţe. (NU RATA: SHOW LA ELIBERAREA UNUI DEȚINUT DIN “PENITENCIARUL VEDETELOR” DIN DÂMBOVIȚA)

Ghinionul lor a fost că, în timp ce scuipau, sfidător, seminţele pe jos, un echipaj care patrula în zonă i-a observat. Au crezut că vor scăpa, dar când au auzit de amendă, au ales să accepte orice altă pedeapsă, de teamă că părinţii vor fi nevoiţi să plătească pentru lipsa lor de bun simţ.

Poliţiştii i-au „iertat” pe fiecare de câte 500 de lei

Lecţia de morală primită nu a fost deloc pe placul lor, dar s-au conformat. Aşa că, între amendă şi curăţenie, au preferat să pună mâna pe mături. În văzul tuturor, echipaţi fiecare cu câte o mătură, tinerii au făcut curat în parc şi au strâns toate cojile de seminţe şi ambalajele aruncate.

Lecţia ruşinoasă i-a scăpat de amendă. Cei care au văzut scena i-au felicitat pe agenţii de la Poliția Locală pentru varianta aleasă. Poliţiştii i-au „iertat” pe fiecare de câte 500 de lei amendă, precizând însă că data viitoare nu vor mai scăpa fără sancţiune. (CITEȘTE ȘI: POVESTEA INGINERULUI DIN GĂEȘTI DEVENIT CERȘETOR S-A SFÂRȘIT TRAGIC. LAURENȚIU A MURIT, IAR FAMILIA LUI…)

Citește și...