De Ziua Femeii, româncele s-au ”destrăbălat” cu striperi şi s-au îmbătat ca englezoaicele. Operaţiunea ”Mărţişorul depravat!”

Publicat: 09/03/2016 | 20:44

8 Martie îmbibat în alcool şi vise erotice. Aşa au petrecut câteva sute de tinere şi tinere trecute de a treia tinereţe în Berăria H din Capitală. Finalul: tufişurile din jur şi-au blestemat destinul! Paparazzii CANCAN.RO vă prezintă Marea Mahmureală!

Taboo Boys pentru nesătule girls

Atmosferă incendiară în berărie. Striperii cu trupuri sculptate şi-au făcut datoria şi de Ziua Femeii. Exemplarele au salivat la formele lor şi au consumat… cât s-a putut… Şi iar au salivat, şi iar au consumat. Cine ar putea sta în calea unor comandouri de domnişoare sau doamne, care numai doamne nu au mai fost, puse pe distracţie cu masculi focoşi? Taboo Boys au trezit visele interzise ale madamelor dezlănţuite. Toate bune şi frumoase până la plecare. Atunci s-a dezlănţuit iadul gravitaţiei pentru unele dintre petrecăreţe.

Frumoasa din Parcarea Aburită

Tânăra este purtată pe braţe de prietene şi lăsată să îşi revină lângă un tufiş
Tânăra este purtată pe braţe de prietene şi lăsată să îşi revină lângă un tufiş

Româncele scăpate din lesa cotidianului au arătat că englezoaicele pot fi detronate cu stil în războiul beţivănelii. Primul caz: Frumoasa din Parcarea Aburită. Brigadă de patru tinere. Trei binedispuse, una ameţită. Rău de tot. Simţind pericolul, amicele o parchează lângă un tufiş. Ele râd, dar ea pare în altă lume. Începe procesul de evacuare. Consumul excesiv din interior a dăunat grav esteticii. Tensiunea creşte, iar tânăra îşi pierde simţurile. Prietenele nu o lasă la greu şi nu par speriate, semn că episodul face parte dintr-un serial cunoscut lor. Palme peste faţă, apă, şerveţele. Şi un prinţ salvator, care vine şi o cară până la maşină. Misiune îndeplinită!

Matrix XXL

Nu trec trei minute că o altă „victimă” a Mărţişorului Depravat îşi face apariţia. Ea joacă la categoria grea. Grea de tot. Iese din berărie cu atitudine. După doi paşi se clatină ca şi cum ar fi fost împinsă de o mână invizibilă. Aruncă o privire superioară către două femei care se uitau la ea ca la urs şi se îndepărtează. Lovită de frig îşi pune parpalacul de Matrix XXL pe ea. Nu rezistă însă mult şi sentimentele trezite în interior o forţează să tragă pe dreapta. La gărduleţ. Adoptă poziţia broască şi lasă să iasă afară tot ce a adunat în această seară. Apoi, ca prin farmec, lumea redevine roz. Îşi regăseşte o prietenă de distracţie şi se pun la bârfă ca fetele.

O domnişoară iese veselă din club, dar sfârşeşte într-o discuţie intimă cu tufişurile din jur
O domnişoară iese veselă din club, dar sfârşeşte într-o discuţie intimă cu tufişurile din jur

 

Citeşte şi:

Daca te întâlneşti cu ea în acest loc din Bucureşti, să nu te sperii! Valentina Pelinel are pasiuni… periculoase!

Bianca Drăguşanu a izbucnit în plâns de 8 MARTIE. Cine a putut să o emoţioneze atât de tare

S-a supărat de 8 martie. Un vasluian a ajuns la spital după ce soţia a încercat să-i taie penisul cu un cuţit

Specia globală: „Dezechilibrata”

Tânăra este cărată spre maşină, în timp ce o altă femeie îşi menţine cu greu echilibrul
Tânăra este cărată spre maşină, în timp ce o altă femeie îşi menţine cu greu echilibrul

Rând pe rând s-au scurs apoi cârduri de femei. Toate cu zâmbetul larg, toate cu amintiri cât pentru un an. Româncele au dat iama în musculoşi şi băutură, iar de azi se pot întoarce la statutul lor de femei serioase. Trăgând linie, de 8 Martie a fost la putere specia globală „Dezechilibrata”. Femeie trecută prin viaţă, care se distrează rar, dar de toţi banii. Cazul domniţei în fustă albă. A admirat, a gândit, a consumat. La final a plecat pe şapte cărări, dar a avut grijă să nu sărute asfaltul. Că doar o dată în an este Ziua Femeii!

Maria Apostol

Citește și...