Decizie de ultima ora luata de Monica Gabor! Ce declara acum despre hotul care a „ars-o” cu aproape un sfert de milion de euro!

Publicat: 29/07/2014 | 12:30
Decizie de ultima ora luata de Monica Gabor! Ce declara acum despre hotul care a „ars-o” cu aproape un sfert de milion de euro!

La inceputul acestui an, Monicai Gabor i-au fost furate bijuterii de peste 200.000 de mii de euro din seiful prietenei sale, Madalina Apostol, chiar de fratele acesteia. Paguba a fost recuperata, iar Moni a decis sa il ierte pe barbat.

A fost o fata modesta din Bacau, care a trecut prin multe momente nefericite pana in clipa in care l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu. Dupa ce s-a mutat in casa din Izvorani a omului de afaceri, Monica Gabor a inceput sa se bucure de statutul financiar al acestuia, asa ca a dat iama in magazinele de bijuterii si haine. Mai apoi, ea a inceput sa se impuna in showbizz, reusind mai apoi sa faca zeci de mii de euro din aparitiile televizate si modelling.

Monica Gabor

Majoritatea banilor castigati i-a investit in bijuterii, in special ceasuri, pentru care a cheltuit o adevarata avere. Dupa ce a anuntat ca divorteaza de Irinel Columbeanu si a plecat din casa acestuia, Monica Gabor si-a luat „comoara” si a ascuns-o in seiful prietenei sale cele mai bune, Madalina Apostol.

 

L-a iertat pe cel care i-a furat bijuteriile!

Monica Gabor si Madalina Apostol sunt prietene foarte bune
Monica Gabor si Madalina Apostol sunt prietene foarte bune

Numai ca, la inceputul acestui an, bijuteriile de peste 200.000 de euro au disparut cu desavarsire, dupa ce au fost sustrase din seif de fratele acesteia. Atunci, Monica Gabor a facut plangere la politie, iar Madalina a promis ca va avea grija ca prietena ei de suflet sa isi recupereze lucrurile. Dupa numai cateva zile, fratele acesteia s-a predat si a adus bijuteriile, marturisind ca nu a stiut ca sunt ale Monicai. Barbatul risca sa faca inchisoare pentru furt, insa, dupa ce s-au sfatuit, Monica si Madalina au decis sa retraga plangerea: 

Monica s-a schimbat foarte mult de cand a plecat in America
Monica s-a schimbat foarte mult de cand a plecat in America

„Dan a gresit mult de tot, insa tot fratele Madalinei sufera. Ea a suferit enorm pentru cele intamplate. A fost nevoita sa mearga la politie si sa il denunte pe barbat, iar asta a afectat-o tare mult. Nu a putut permite ca Dan sa ajunga la inchisoare, este, totusi, fratele ei. Monica a inteles situatia si a acceptat ca prietena ei sa retraga plangerea”, a declarat un apropiat al celor doua, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Hotul de bijuterii al Monicai Columbeanu s-a predat! „Am luat bijuteriile pentru ca….”

Adevarul motiv al divortului de Monica Gabor. Irinel Columbeanu spune, in sfarsit, ce a facut-o pe sotia lui sa nu-l mai doreasca

Citește și...