Decizie ISTORICA! Gigi Becali vinde Steaua: “In urmatorul an o dau”

Publicat: 23/01/2015 | 08:31
Decizie ISTORICA! Gigi Becali vinde Steaua: “In urmatorul an o dau”

Gigi Becali mai are foarte putin pana va fi din nou un om liber. Seful Stelei a acordat un interviu in exclusivitate ziarului Ring, in care a vorbit despre Steaua, Palatul din Aleea Alexandru si Muntele Athos.

Libertatea este mai scumpa decat orice lucru material pe care il poti avea pe lumea asta. Gigi Becali a inteles mai bine ca oricine asta si anunta ca vrea sa o termine cu scandaluri si sa-si transforme Palatul intr-un loc in care vor avea loc predici crestine.

“Pe mine ma intereseaza mantuirea. Iar mantuirea nu face casa buna cu viata publica pentru ca faci pacate: ba jignesti, ba te certi, ba cutare, ba cutare… Deci nu poti sa te corectezi intr-un astfel de mediu. In mediul in care traiesti, asta faci.(…)

beac

Mediul meu de viata va fi lumea crestina, adica voi trai mereu intr-o lucrare crestina. Cu oameni crestini pe langa mine. La palat va fi muzica si vor fi predici crestine. Voi transforma palatul intr-un fel de sediu de trimis carti cu rugaciuni in toata tara”, a declarat Becali.

Latifundiarul din Pipera a vorbit si despre cea mai de pret comoara a sa: Steaua. “I-am mai spus lui Mitica faptul ca, pentru mine, Steaua este o afacere. Cand nu mai este o afacere, atunci banii ce Dumnezeu mi-i da sa-i arunc?! Asta nu fac. Si atunci o vand. La ora asta, Steaua imi aduce profit de 10-15 milioane de euro pe an, deci nu e de vanzare. In momentul cand va pierde bani, in urmatorul an o vand. Asta i-am spus si lui Mitica acum vreo trei saptamani”, a mai spus Becali.

beac

CITESTE SI 

“Nimeni la meci!”. Suporterii Stelei vor sa faca revolutie

Stelistii trebuie sa stie asta! Secretul lui Tucudean a fost aflat: „S-a lasat de fotbal din cauza unei boli de inima”
 

“Ma gandesc numai la Muntele Athos”

Gigi Becali a fost vizitat in inchisoare de catre calugarii de la Muntele Anthos, acolo unde a facut o multime de donatii de-a lungul timpului. Acest lucru l-a impresionat enorm si i-a intarit si mai tare credinta.

athos

“Cand ma voi intoarce acasa, in libertate, dupa primele trei-patru zile pe care le voi petrece cu familia, voi merge la Muntele Athos. Mi-e dor de Athos, mi-e dor de fratii mei intru credinta de acolo. Ard de nerabdare sa ma vad cu ei. Dupa ce te duci acolo o data, de doua ori, te indragostesti si te duci mereu. Pentru ca Athos face parte din fiinta ta si te gandesti numai la el”, a mai Gigi in Ring.

D.C.

Citește și...