Decizie radicala! Gimnasta care a fost facuta “grasa” de Mihaela Radulescu s-a pus pe slabit! Ce…

Publicat: 18/03/2015 | 00:59

De cateva zile, toata lumea vuieste despre episodul in care Mihaela Radulescu a somat o concurenta de la "Romanii au talent" sa slabeasca cinci kilograme pana la etapa urmatoare. Cea care a fost direct vizata a inceput sa ia deja primele masuri.

Gimnasta Crina Catinean s-a inscris la concursul de talente impreuna cu prietena si colega ei, Stefania Oltean. Desi fetele au avut o prestatie care a ridicat sala in picioare, Mihaela Radulescu a tinut totusi sa le critice. Mai exact, a certat-o pe una dintre fetele in varsta de 14 ani, pe Crina, pentru faptul ca este putin prea prinuta pentru o dansatoare, sugerandu-i sa slabeasca neaparat pana in etapa urmatoare, cinci kilograme.

 

Crina a luat in cosiderare critica Mihaelei si s-a pus pe slabit
Crina a luat in cosiderare critica Mihaelei si s-a pus pe slabit

A consultat un medic nutritionist

 

Desi, imediat dupa concurs, fetita a fost demoralizata, Crina a reusit sa treaca peste acest episod si nu a lasat sa o afecteze emotional. Cea care a contribuit la formarea ei profesionala si care i-a fost ca o a doua mama aproape noua ani ne-a declarat despre tanara ca, in momentul de fata, nu este afectata psific si ca incearca sa faca tot posibilul sa obtina din nou votul Mihaelei Radulescu. Cea care a descoperit-o pe Crina Catinean, doamna profesoara Ica Sigartau, ne-a declarat despre Crina ca a consultat un medic nutritionist si ca deja a reusit sa dea jos din kilogramele in plus:

Crina si Stefania au fost campioane nationale la gimnastica ritmica
Crina si Stefania au fost campioane nationale la gimnastica ritmica

„Eu sunt foarte multumita de prestatia lor. Sunt mandra de ele, atat de Stefana, cat si de Crina. Ambele sunt fete muncitoare si mai ales dedicate. Chiar daca este putin mai plinuta, asta nu a insemnat ca a fost dizgratioasa. Mihaela trebuia sa stie ca un fost sportiv de perfomanta, in momentul in care se lasa de gimnastica, pune cateva kilograme. Asa s-a intamplat si in cazul Crinei, dar sunt singura ca isi va reveni in maximum un an. Chiar azi m-am intalnit cu ea (n.r. marti) si cu Stefana. Se pregatesc pentru etapa urmatoare. Crina mi-a spus ca nu este afectata psihic, mai ales ca Mihaela nu i-a spus in fata prea multe. Ea a continuat discutia dupa ce fetele au plecat de pe scena. Mi-a mai spus ca a consultat un medic nutritionist, care i-a facut un regim special”, a declarat fosta antrenoare a fetelor, Ica Sigartau, pentru CANCAN.ro.

 

Gimnasta se pregateste intens pentru etapa urmatoare
Gimnasta se pregateste intens pentru etapa urmatoare

Nu are grasime deloc

 

Desi, poate pe micul ecran, Crina a parut un pic plinuta pentru gimnasta, medicul nutritionist a asigurat-o pe fata ca nu este deloc grasa. Surplusul de kilograme de care vorbea Mihaela Radulescu este doar o masa musculara foarte bine dezvolatata. Pentru a reveni, insa, la formele ideale, specialistul in nutritie i-a recoamandat sa renunte la paine, la paste fainoase, dulciuri si bauturi carbogazoase. Iar Crina s-a conformat intocmai sfaturilor primite si are de gand sa arate impecabil la etapa urmatoare a concursului.

 

 CITESTE SI:

Am aflat ce s-a intamplat in culise la „Romanii au talent” intre Raduleasca si sportiva pe care a facut-o “grasa”!

Reactie uluitoare a Oanei Roman, dupa ce Mihaela Radulescu le-a jignit pe gimnastele “grase”! “Sunt prezentata ca o anomalie…”

 

Ica Sigartau le-a intrenat pe cele doua concurente timp de noua ani
Ica Sigartau le-a intrenat pe cele doua concurente timp de noua ani

„Sunt sportive de mare valoare

 

De altfel, cea care le-a fost mentor celor doua fete ne-a mai declarat ca, in cazul in care Raduleasca stia despre trecutul profesional al fetelor, cu siguranta nu s-ar mai fi gandit sa le vorbeasca atat de raspicat: „Ele sunt niste fete exceptionale. Au reprezentat Romania la foarte multe concursuri. Au fost campioane nationale de la varste destul de fragede. Ambele au inceput gimnatica ritmica inca de la patru-cinci anisori. Sunt sportive de mare valoare”, ne-a mai spus Ica Sigartau.

 

Denisa Macovei

Citește și...