Decizie-soc a unei celebre cantarete de muzica populara! A ajuns sa castige 100 de euro pe minut, iar apoi s-a lasat de cantat!

Publicat: 22/05/2014 | 12:05
Decizie-soc a unei celebre cantarete de muzica populara! A ajuns sa castige 100 de euro pe minut, iar apoi s-a lasat de cantat!

Stana Izbasa s-a retras pentru o perioada din lumea muzicii populare. Dupa ce a ajuns la performanta de a castiga 100 de euro pe minut, cantareata a decis ca e momentul sa-i lase si pe altii sa se afirme.

Putini sunt artistii de muzica populara care se gandesc si la generatiile tinere de cantareti, care se chinuie din rasputeri sa-si faca un nume pe piata. Contractele de nerefuzat le vin parca pe banda rulanta, astfel ca niciunul dintre ei n-ar putea sa renunte vreodata la meserie…doar asa ca sa le mai faca loc si altora in topuri de gen.

Stana Izbasa
Stana Izbasa

Stana Izbasa, in schimb, este exceptia care confirma regula. A tras din greu sa ajunga cineva, iar cand a ajuns sa castige 100 de euro pe minut, a decis ca o pauza muzicala este tot ce are nevoie. Cu conturile pline, timisoreanca isi permite acum sa recupereze toate noptile albe si sa uite pentru o vreme cum e sa fii non-stop pe drumuri, intr-o continua goana de la un concert la altul, dintr-un oras, intr-altul.

E drept, nu are de gand sa renunte definitiv la cariera, doar ca, de dragul doritorilor de faima in domeniu, Stana Izbasa profita de o perioada buna pentru activitati la care in timpul concertelor nici nu putea macar sa se gandeasca.

Stana Izbasa incasa si 5.000 de euro pe concert

stana izbasa

Cantareata de muzica populara a facut cei mai multi bani cu concertele din campania electorala. In plus, datorita faptului ca a fost fidela aceleiasi formatiuni politice, Stana Izbasa a mai primit si un bonus consistent.

Stana Izbaşa a dat lovitura! Câştigă o sută de euro pe minut şi e fericită! “E o sumă frumuşică!”

Stana Izbasa, talharita in plina strada

A.F.

 

 

 

Citește și...