Declarația halucinantă a profesoarei de 35 de ani, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un băiat de 11 ani: “Doar ne-am simțit bine!”

Publicat: 06/07/2018 | 21:33
Declarația halucinantă a profesoarei de 35 de ani, acuzată că a întreținut relații sexuale cu un băiat de 11 ani: “Doar ne-am simțit bine!”

O profesoară din Cluj a făcut declarații halucinante după ce a fost acuzată că ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat de 11 ani. (Promotiile zilei la monitoare)

De profesie sociolog la un centru din Cluj-Napoca, Maria a făcut, în urmă cu ceva timp, o pasiune de neînţeles pentru puştiul de 11 ani. Scenele de sex s-ar fi petrecut în în satul Rediu, comuna Aiton, acolo unde femeia era vecină cu familia băiatului. Unii dintre localnici i-ar fi văzut pe cei doi sărutându-se, iar potrivit unor martori, un puşti, coleg cu copilul de 11 ani, i-ar fi văzut când întreţineau relaţii sexuale.

În biroul procurorului femeia a negat acuzațiile aduse.

”Nu recunosc nimic din ceea ce îmi spuneţi. Nu am întreţinut relaţii sexuale cu copilul, doar ne-am simţit bine!”, ar fi spus femeia în faţa anchetatorilor. Procurorul a decis să rămână în libertate, sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Copilul face ședințe de terapie

Între timp, puştiul de 11 ani a ajuns în faţa psihologilor, care vor încerca să afle tot ceea ce s-a întâmplat între copil şi aşa-zisa “profesoară de sex”. De altfel, băiatul a şi dat primele detalii despre locurile în care cei doi se întâlneau şi ce se petrecea între ei.

”Va trece un timp până va înţelege că asta nu trebuia să se întâmple la vârsta lui.”, susțin surse de la “Protecţia Copilului”. (Oferta speciala playstation)

Citește și...