Declaraţie-surpriză în aşa-zisul amantlâc! Roxana Dobre, însărcinată în două luni! Cine este tatăl copilului

Publicat: 15/12/2017 | 14:15

După ore bune de suspans şi tensiune s-a aflat adevărul despre relaţia dintre Roxana Dobre şi Florin Salam, despre care s-a scris că l-ar fi părăsit şi i-ar fi furat jumătate milion de euro. Femeia care i-a dăruit două fetiţe manelistului a mărturisit că nimic din aşa-zisa fugă în braţele lui Florin Vancică nu e adevărat. În plus, a declarat că este însărcinată pentru a treia oară.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Roxana Dobre, ea îi va dărui un al treilea copil lui Florin Salam. Furioasă, bruneta a negat cu vehemenţă toate informaţiile care au apărut despre aşa-zisul amantlâc.

„Este cea mai mare mizerie si sunt scarbita de ceea ce mi se intampla. Eu si sotul meu suntem impreuna, suntem fericiti! Nu ne-am despartit! Ba din contra, eu si sotul meu am primit o veste minunata! Eu cu barbatul despre care s-a scris ca as fi fugit nu mai am legatura de ani de zile. Si nici nu o sa mai am vreodata! Cu el am fost inainte sa il cunosc pe Florin si va dau cuvantul de onoare ca nu mai stiu nimic de el de ani de zile si nici nu mai vreau sa stiu vreodata. Sunt o femeie maritata, am copii frumosi si o familie fericita! In viata mea nu mi-as insela barbatul pentru ca ma respect pe mine!”, a declarat Roxana Dobre pentru wowbiz.ro.

Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.

 

Citește și...