Declaraţii exclusive. Rocsana Marcu e hotărâtă în procesul cu Antena: ”Cresc sumele datorate de la o zi la alta!”

Autor: I.D.
Publicat: 05/02/2018 | 00:00

Rocsana Marcu nu renunţă şi e hotărâtă să câştige procesul cu Antena Group! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii de ultimă oră din dosarul fostei prezentatoare ”Agenţia VIP” cu trustul Intact. Sumele cerute postului de televiziune vedetei vor creşte considerabil. (CITEŞTE ŞI:EXCLUSIVITATE. În urmă cu 3 luni anunţa că renunţă la televiziune, dar adevărul este altul… a fost concediată! Celebra prezentatoare TV cere despăgubiri Antenei 1 după ce a fost înlocuită din emisiune!)

Rocsana Marcu a fost înlocuită în echipa ”Agenţia VIP” cu zece zile înainte de debutul noului sezon. Fosta prezentatoare TV s-a simţit nedreptăţită şi a acţionat trustul în judecată pentru a-şi recupera daunele. (CITEŞTE ŞI: Avem declaraţii în exclusivitate! Am aflat cum s-a produs ”divorţul” dintre Rocsana Marcu şi Antenă: ”Ne-au prezentat un act adiţional şi…”)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii de ultimă oră din procesul divei cu trustul Intact. Reprezentanta legală a Rocsanei Marcu, cunoscuta avocată Ramona Aldea, a dezvăluit în ce stadiu se află procesul, dar şi faptul că daunele cerute de vedetă se vor majora. Iniţial, vedeta a solicitat daune în valoare de 10.000 de euro, care reprezentau salariul pe două luni.

”Procesul se află în plină procedură de regularizare pentru stabilirea unui termen de judecată. Nu avem încă un termen de judecată, această procedură este în curs de desfăşurare. În acest timp, clienta noastră, Rocsana Marcu, poate participa şi la alte emisiuni, ca şi colaborator, pentru că a intervenit de drept, în mod tacit, întreruperea colaborării cu Antena Group. Da, bineînţeles că daunele se vor mări, în funcţie de perioada în care se va stabili procesul. Cresc sumele de la o zi la alta, valoarea daunelor va fi reactualizată la data în care instanţa va stabili data procesului sau atunci dacă se va primi un răspuns din partea Antena Group”, a declarat avocat Ramona Aldea, reprezentanta Rocsanei Marcu în procesul cu trustul Intact, după înlocuirea ei de la emisiunea ”Agenţia VIP”. (VEZI AICI: ROCSANA MARCU s-a logodit! Le-a arătat tuturor inelul în direct: „Mi l-a dat recent…“)

Ramona Aldea spunea la sfârşitul anului trecut că blonda a fost înlocuită pe nepusă masă în emisiunea ”Agenţia VIP”, fără a fi anunţată de reprezentanţii Antena Group că-şi doresc să încheie colaborarea cu ea:„Ea nu a putut să-şi manifeste intenţia de a putea contracta cu o altă televiziune. Este normal, televiziunile îşi cunosc fiecare starurile sau vedetele şi tu, ştiind că tu eşti încadrată într-o anumită grilă a unei anumite emisiuni, nu abordezi… Şi nici nu ar fi putut pentru că asta ar fi făcut scadentă în mod automat plata acelui prejudiciu de aproximativ 50.000 de euro. Clienta noastră nu a făcut asta şi nici nu a fost anunţată. Ideea este că acest contract nu a fost respectat, motiv pentru care nu a fost de acord să ajungă la o înţelegere amiabilă pentru că ei au vrut să păstreze câteva puncte prin care o puteau acţiona oricând în instanţă şi să solicite sume, acel prejudiciu de 50.000 de euro, pentru care nu văd a exista vreo explicaţie. După solicitările noastre, au blocat orice formă de comunicare, atât cu departamentul juridic, cât şi cu orice alt reprezentant. Exista un contract de prestări artistice şi cesiunea dreptului de autor. Contractul de colaborare între Rocsana Marcu şi INTACT GROUP nu s-a încheiat, acesta încă produce efecte juridice. Din punct de vedere juridic, la acest moment, orice act juridic încheiat, perfectat în mod legal, şi asupra căruia nu s-a intervenit prin încetare/pronunţare/ reziliere produce efecte juridice. Prejudiciul pe care noi l-am menţionat ca fiind necesar a fi acoperit de această societate s-a raportat strict la beneficiul nerealizat de clienta mea”. (VEZI AICI: Au recunoscut totul în public. Cât de îndrăgostiţi sunt fostul soţ al gimnastei Maria Olaru şi Rocsana Marcu)

A fost înlocuită la ”Agenţia VIP” cu actriţa Bianca Sârbu

În 30 august, Antena anunţa că Rocsana Marcu a fost înlocuită la emisiunea ”Agenţia VIP” cu actriţa Bianca Sârbu, care urma să umple golul lăsat la cârma emisiunii de blondă. (CITEŞTE ŞI: Cine e vedeta care o înlocuieşte pe Rocsana Marcu la emisiune! Asta da surpriză!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...