Declaratii halucinante! „Dorm cu Iura la hotel”! Ce urmeaza sa faca vaduva la intrunirea de 52 de ani de la terminarea liceului!

Publicat: 20/06/2014 | 19:40

Anca Pandrea nu a reusit sa-si revina nici acum dupa pierderea partenerului sau, Iurie Darie. Au trecut aproape doi ani de la trecerea lui in nefiinta, insa actrita sustine ca il simte langa ea, oriunde ar fi, iar gesturile ei sunt greu de inteles.

Iurie Darie a pierit la sfarsitul anului 2012, dupa lungi suferinte, iar Anca Pandrea i-a stat alaturi pana in ultima clipa. Nici macar acum, la aproape doi ani de la moartea lui, actrita nu si-a revenit. Nu vrea sa accepte sunb nic o forma ca Iurie Darie a pierit si sustine ca-i simte mereu prezenta, ca este langa ea si ca o ghideaza permanent.

Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie
Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie

In weekend, Anca Pandrea va pleca intr-o scurta vacanta la Predeal, cu fostii colegi de liceu, unde vor sarbatori 52 de ani de la terminarea cursurilor, acolo unde, in urma cu trei veri, a fost si cu Iura: “Noi ne intalnim in fiecare an si sarbatorim la un hotel din Predeal. Voi merge si anul acesta, acum in weekend, cu Iura al meu. O sa dorm in aceeasi camera de hotel unde am dormit cu el in urma cu cativa ani, dar o sa iau si tablouri de acasa. Nu o sa uit nici candela, mereu o iau cu mine. Iura ma incurajeaza si-mi spune sa merg sa ma mai relaxez putin, ca eu nu eram foarte sigura daca sa ma duc sau nu”, a declarat Anca Pandrea, pentru CANCAN.ro.


N-are gaze si nu poate sa faca dus

anca pandrea

Abia a terminat cu santierul din curte, caci a fost nevoitsa sa schimbe toate tevile de apa si canalizarea, ca acum Anca Pandrea are o noua problema. Se efectueaza lucrari la reteaua de gaze, asa ca nu are apa calda, fapt care a enervat-o teribil: “Astept sa dea astia drumul la gaze, sa pot face baie. E frig afara si n-am cum sa fac cu apa rece. Sper sa nu dureze prea mult lucrarile”, ne-a mai spus Anca Pandrea, mahnita.

anca pandrea

 

CITESTE SI

 Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Anca Pandrea, bantuita de spiritul lui Iurie Darie! „Iura mi-a dat caloriferele la maximum”

Anca Pandrea, distrusă de durere la parastasul lui Iurie Darie! Ce a putut să găsească actriţa la mormântul actorului! E şocată

I-a pus placa memoriala lui Iurie Darie

iurie darie

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca Anca Pandrea si Iurie Darie au trait o poveste de dragoste speciala. Actrita a tinut sa onoreze memoria partenerului sau asa ca a decis sa monteze o placa memoriala in cinstea acestuia, chiar la intrarea in casa unde au locuit impreuna. De asemenea, se uce la cimitir cate de des poate, pentru a ingriji mormantul.
 

F. Coman

Citește și...