Declinul fara precedent al lui Gigi Becali! S-a tinut tare 8 luni, dar acum a cedat! Nu adoarme decat „drogat” si cu sedative

Publicat: 11/01/2014 | 00:17
Declinul fara precedent al lui Gigi Becali! S-a tinut tare 8 luni, dar acum a cedat! Nu adoarme decat „drogat” si cu sedative

Latifundiarul din Pipera este rapus de durerile de spate si de stres. De mai bine de o saptamana, Gigi Becali doarme numai cu somnifere si ia calmante cu pumnul pentru a-si potoli durerile de spat, starea lui de sanatate fiind una precara. 

Ultima saptamana a fost una extrem de grea pentru Gigi Becali. Patronul Stelei are dureri infioratoare de spate si nimic nu pare sa i le aline.

gigi Becali

Pe deasupra, avocatii incearca sa ii obtina transferul la un spital privat, dar si eliberarea pentru opt ore din penitenciar, timp in care ar trebui sa munceasca la academia de fotbal a lui Gica Gagi.

 

Gigi Becali adoarme numai cu somnifere!

Gigi Becali

Toate aceste probleme l-au afectat extrem de puternic si din punct de vedere psihic pe Gigi Becali, care a ajuns sa ia medicamente pentru reglarea tensiunii artieriale si calmante impotriva nervilor.

 

Gigi Becali

De altfel, patronul Stelei ia doua feluri de calmante. Unele pe care le ia seara, pentru a se putea odihni si altele pe care le ia de trei ori pe zi si care au menirea de a-i domoli durerile provocate de hernia de disc.

De altfel, surse din apropierea acestuia ne-au marturisit ca de cand se afla incarcerat la Poarta Alba (judetul Constanta), Gigi Becali a slabit enorm, ajungand numai piele si os. De altfel, din cauza durerilor mari de spate, omul de afaceri nu a vrut sa manance mai nimic, desi a primit pachete cu mancare de a sotia sa.

CITESTE SI:

Machidonii din Bucuresti il plang pe Gigi Becali! Vezi ce bucurie a ratat patronul Stelei, din inchisoare!

Cea mai buna veste pentru Gigi Becali! Patronul Stelei astepta ASTA inca de cand a intra in puscarie

Face infiltratii in coloana de mai bine de un deceniu

gigi becali

Gigi Becali sufera de 20 de ani de hernie de disc, insa nu a vrut nici in ruptul capului sa se opereze. In ultimul deceniu, Gigi Becali a mers an de an la Viena, unde a facut infitratii pentru a si intari discul vertebral. Interventia este una delicata si costa 10.000 de euro.

Urma sa iasa din inchisoare cate opt ore pe zi!

Gigi Becali

Zilele trecute, conducerea Penitenciarului Poarta Alba a luat hotararea de a-i permite lui Gigi Becali sa munceasca opt ore pe zi la echipa lui Gica Hagi, Viitorul Constanta, unde urma sa ocupe functia de consilier al echipei.

“Era cazut inca de luna trecuta”

Gigi Becali nu se simtea bine inca din decembrie 2013, finantatorul Stelei fiind crispat si obosit mai tot timpul. Potrivit surselor CANCAN.ro, Becali spunea ca nu va mai rezista timp in inchisoare si ca daca o mai tine asa va ajunge pe patul de spital. “L-am mai vazut trist, abatut, insa la sfarsitul anului trecut nu arata deloc bine. Era mereu crispat, avea cearcane, cand l-am vazut asa am zis ca in maxim o luna va claca si va ajunge pe patul de spital, ceea ce s-a si intamplat”, au declarat sursele noastre. Potrivit acestora, Gigi Becali nu este deloc intr-o stare foarte buna, iar aceasta ar putea sa se agraveze cu fiecare zi pe care latifundiarul din Pipera o petrece dupa gratii.
 

Claudia Balan

Bogdan Galca

Citește și...