Declinul negru al primului castigator de la “Romanii au talent”! Cum a pierdut Tutu 120.000 de euro: “M-am intors la Focsani”

Publicat: 27/01/2015 | 14:49
Declinul negru al primului castigator de la “Romanii au talent”! Cum a pierdut Tutu 120.000 de euro: “M-am intors la Focsani”

La inceputul anului 2011, Adrian Tutu devenea primul castigator de la "Romanii au Talent", imbogatindu-se, peste noapte, cu 120.000 de euro. Dupa trei ani, insa, solistul s-a trezit cu mainile goale, fiind nevoit sa se intoarca in orasul natal.

Adrian Tutu castiga in 2011 nu doar locul I la emisiunea-concurs „Romanii au talent”, ci si suma de 120.000 de euro, bani pe care a preferat sa-i investeasca in cariera lui. Din pacate, tanarul nu a stiut sa-si administreze cum trebuie resursele si, la trei ani de la castigarea marelui premiu, Adrian s-a trezit ca nu mai are niciun sfant, ajungand din nou sarac lipit pamantului. In lumea muzicala se zvoneste ca vinovat de declinul cantaretului de hip-hop este chiar compozitorul lui, Boier Bibescu.

 

Boier Bibescu i-a compus piesele lui Adi Tutu
Boier Bibescu i-a compus piesele lui Adi Tutu

Boier Bibescu i-a tocat banii?

 

De cateva luni, Adrian Tutu s-a mutat inapoi la Focsani, unde spera sa isi revina din punct de vedere artistic, dar si financiar. Tanarul a pierdut toti banii castigati la „Romanii au talent” si nu a reusit sa-si consolideze o cariera care sa-i ofere continuitate in industria muzicala. Conform zvonurilor aparute recent, se pare ca cel care a contribuit la declinul cantaretului este Boier Bibescu, care l-ar fi luat sub aripa lui protectoare, insa nu l-a ajutat prea mult in cariera, dupa cum spun „gurile rele” din industria muzicala:

Tutu si-a isterizat fanii cu ultima lui melodie
Tutu si-a isterizat fanii cu ultima lui melodie

„Uite ca m-am intors de unde am plecat. Fara bani, la Focsani! Am preferat sa bag banii castigati din muzica inapoi in muzica, am preferat in loc de o casa, sa-mi fac aproape toate videoclipurile pe care probabil deja le stiti, sa-mi platesc piesele si sa-mi iau cateva haine sa dau bine pe sticla. Poate ca am procedat bine, poate nu, ideea ca eu ma bucur ca am procedat asa, penrtu ca am ajuns aici si e momentul sa o iau de la zero. Acum e clar ca am incredere in mine, ba chiar mai mare ca niciodata!”, a postat Tutu pe site-ul lui de socializare, lansand sa se inteleaga ca tocmai echipa cu care a lucrat, l-a adus la sapa de lemn. Pe de alta parte, surse din preajma lui Boier Bibescu, cel care s-a ocupat de activitatea lui Adrian, sustin ca lucrurile nu stau tocmai asa:

Tutu in considera pe Bibescu principalul vinovat pentru declinul lui
Tutu in considera pe Bibescu principalul vinovat pentru declinul lui

„Bibescu nu i-a luat niciun ban pe piese, ba chiar s-a purtat cu el extrem de bine. L-a considerat ca un frate mai mic si a incercat sa-l ajute sa aiba o cariera frumoasa. Nu s-au certat si nici nu au intrerupt activitatea. Din cate stiu au ramas prieteni buni in continuare. A fost alegerea lui Tutu sa plece la Focsani”, ne-a declarat un prieten de-al compozitorului.

 

Artistul si-a umplut bratele de tatuaje foto: Facebook
Artistul si-a umplut bratele de tatuaje foto: Facebook

Banii s-au dus pe haine si modul de viata extravagant

 

In plus, exista voci care afirma ca Adrian Tutu s-a schimbat complet in momentul in care a ales sa se mute in Capitala. Astfel, copilul inocent si mai ales modest din Focsani s-a vazut cu o suma mare de bani pe mana si nu a stiut cum sa-i gestioneze. Atat prietenii cantaretului de hip-hop cat si a lui Boier Bibescu sustin ca Tutu si-a cheltuit banii pe haine, accesorii adecvate stilului muzical pe care l-a abordat, dar si pe plata chiriei in Bucuresti si distractiile din fiecare weekend: „Sa nu credeti ca multi bani o sa va aduca fericirea, nu acum ca i-am avut chiar stiu ca nu o aduc”, a mai scris Adrian Tutu.
 

CITESTE SI:

Va amintiti de Tutu, primul castigator de la Romanii au Talent? Vezi cum arata acum si ce decizie a luat privind viitorul sau

Adrian Tutu, castigatorul primului sezon „Romanii au talent”, a lansat astazi o noua melodie! Asculta aici „Vine, vine primavara!”

 

Adrian Tutu

A intrerupt colaborarea cu Boier Bibescu

 

Cu putini bani ramasi in buzunare, artistul a decis sa se rupa de Capitala si sa incheie orice colaborare cu fosta lui echipa si cu Boier Bibescu si sa se mute inapoi in orasul natal. Aici, din resursele pe care le mai avea, Tutu si-a renovat casa parinteasca si a improvizat un studio de inregistrari unde sa-si poata continua activitatea. Semn ca nu vrea sa genereze un scandal, solistul a preferat sa nu comenteze nimic despre Boier Bibescu, in pofida faptului ca este vehement atunci cand declara ca si-a luat adio de la vechea echipa de colaboratori: „Am ales sa plec la Focsani sa ma concentrez pe muzica. Vreau sa-mi fac singur piesele. A fost opriunea mea sa plec. Banii castigati la „Romanii au talent” s-au dus intr-un home studio, mi-am renovat casa parinteasca, mi-am luat tinute de scena si incaltari. In curand veti auzi muzica noua din partea mea”, a declarat Adrian Tutu, pentru CANCAN.ro.

 

Denisa Macovei

 

Citește și...