Delir mistic amplificat de caldura de afara! Unde a ajuns acum sa isi doreasca Anca Pandrea sa merga cu Iura, desi…

Publicat: 01/08/2014 | 19:36
Delir mistic amplificat de caldura de afara! Unde a ajuns acum sa isi doreasca Anca Pandrea sa merga cu Iura, desi…

Zilele caniculare ne dau tuturor batai de cap, insa cei mai afectati sunt batranii si copiii. Actrita Anca Pandrea se mai racoreste iesind in curte, la umbra, insa i-ar fi placut sa mearga la tara, insotita de spiritul prea iubitului sau Iurie Darie.

In toamna acestui an se implinesc doi ani de la moartea actorului Iurie Darie, iar cea care i-a stat alaturi in ultimii 26 ani nu si-a revenit nici acum. Anca Pandrea se topeste de dorul preaiubitului sau Iura si asteapta momentul in care se vor reintalni.

Iurie Darie a fost unul dintre cei mai sarmanti actori din Romania
Iurie Darie a fost unul dintre cei mai sarmanti actori din Romania

Pana atunci, insa, actrita se consoleaza cu gandul ca spiritul lui Iurie Darie ii este mereu aproape. Aceasta sustine ca se sfatuieste cu Iura ori de cate ori are nevoie si ca acesta ii este mereu aproape. In ultimele zile, caldura de afara ii da mari batai de cap actritei si spune ca i-ar fi placut sa se retraga la tara, alaturi de Iurie Darie.

Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie
Anca Pandrea alaturi de Iurie Darie

„E cald, ce sa facem. Mai stau prin curte, la umbra, mai ud asfaltul. Mi-ar fi placut sa mergem la tara, dar, din nefericire, nu am rude la tara. Daca aveam, am fi stat toata vara acolo. Sa merg la cosit de fan, ar fi fost foarte frumos, mi-ar fi placut sa merg cu Iura el meu acolo”, a declarat Anca Pandrea pentru CANCAN.ro.

Vorbeste cu Iurie Darie cu ajutorul unei lumanari

anca pandrea

Inca de acum aproape doi ani, Anca Pandrea tine mereu o candela aprinsa, pentru sufletul lui Iurie Darie. Mai mult decat atat, actrita sustine ca vorbeste cu Iura prin intermediul acestei lumanari. „Atunci cand il intreb ceva si este de acord cu mine, flacara danseaza”, ne-a mai spus Anca Pandrea, semn ca sufera enorm dupa pierderea fiintei iubite.

 

CITESTE SI

Anca Pandrea este in prag de colaps! Vaduva maestrului Iurie Darie primeste lovitura dupa lovitura!

Halucinatiile durerii! Anca Pandrea, la un prag de delir mistic: “Flacara de la candela danseaza atunci cand Iura…”

Interviu halucinant cu Anca Pandrea! “Uite, Iura, vorbesc cu reporterii de la CANCAN!” Ce face iubita lui Iurie Darie de Craciun?

I-a facut placa memoriala

Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie
Anca Pandrea a fost o femeie fericita atata timp cat a trait Iurie Darie

In urma cu doar cateva luni, Anca Pandrea si-a implinit o dorinta aprinsa. Actrita a montat pe fatada casei o placa memoriala, in cinstea lui Iurie Darie, pentru ca toata luema sa stie ca marele actor a locuit acolo. In acest fel, peste ani, oamenii isi vor aminti mereu de indragitul actor.

iurie darie

F. Coman

Citește și...