Denisa de la Bambi e in prag de depresie! Sotul cantaretei s-a „intors” la fosta nevasta, iar noi avem dovada

Publicat: 17/02/2015 | 00:26

Ramas singur, Cornel Brotac, sotul Denisei de la Bambi, nu pare tocmai abatut. Divortul a venit la pachet si cu un avantaj, medicul apropiindu-se acum de fosta lui sotie, care l-a cam “renegat” in timpul mariajului cu solista.

Discret nevoie mare, Cornel Brotac a refuzat sa vorbeasca despre casnicia cu Denisa de la Bambi, iar in privinta motivelor divortului a fost mai mult decat evaziv. Se pare, insa, ca viata de burlac ii prieste medicului, acesta fiind fotografiat la cumparaturi, de paparazzi CANCAN.ro, impreuna cu mama lui si cu fiul pe care il are dintr-o casnicie anterioara. 

Cornel Brotac a iesit in oras cu mama si cu fiul lui
Cornel Brotac a iesit in oras cu mama si cu fiul lui

Ceea ce inseamna automat ca Brotac si-a facut mai mult timp pentru “meseria” de tatic, medicul nefiind prezent in viata fiului sau atat cat si-ar fi dorit, in timpul relatiei cu Denisa de la Bambi. Nu de alta dar, potrivit surselor noastre, se pare ca mama copilului nu era tocmai incantata ca micutul sa petreaca foarte mult timp cu solista.

E un tatic atent si grijuliu

Medicul si-a luat copilul de mana, la intrarea in magazin
Medicul si-a luat copilul de mana, la intrarea in magazin

Paparazzi CANCAN.ro l-au fotografiat pe Cornel brotac, insotit de mama si de fiul sau, intr-o dupa-amiaza la un restaurant de fite de pe Soseaua Nordului. De indata ce au iesit, cei tei s-au urcat in luxosul bolid condus de catre medic si s-au indreptat catre un magazin de mobila si decoratiuni interioare. De indata ce au coborat din masina, Brotac si-a luat copilul de mana, extrem de grijuliu si probabil temator in fata aglomeratiei de la intrare. Cei trei au poposit acolo mai bine de o ora, desi nu au cumparat mare lucru, dar probabil ca nu au gasit tot cee ace si-au dorit.

Cornel Brotac a petrecut mai bine de o ora la un magazin de mobila
Cornel Brotac a petrecut mai bine de o ora la un magazin de mobila


CITESTE SI:

Lovitura de gratie pentru Denisa de la Bambi! Cum s-a razbunat sotul ca i-a cerut divortul, dupa ce tot el a inselat-o

Motivul real al divortului dintre Denisa de la Bambi si sotul preot! “L-a iertat ca a inselat-o, dar n-a putut sa treaca peste…”

 

“Casnicia cu Denisa este un capitol incheiat”

 

CANCAN.ro a anuntat in exclusivitate divortul dintre Denisa si Cornel Brotac in luna decembrie, iar solista a confirmat, ulterior. De atunci, insa solista s-a plans ca sotul ei este de negasit si ca nu il poate convinge sa semneze actele de divort, la notar. Se pare ca, intre timp, situatia s-a clarificat. Contactat telefonic de reporterii CANCAN.ro, Cornel Brotac a pus capat speculatiilor ca inca ar fi casatorit:

Denisa Tanase, alaturi de sotul ei, Cornel
Denisa Tanase, alaturi de sotul ei, Cornel

“Casnicia mea este un capitol incheiat. S-a terminat totul, am pus punct. Nu ma intereseaza ce a spus Denisa. Eu nu sunt persoana publica, nu vreau sa mai apar in presa, aceasta este ultima mea declaratie in legatura cu acest subiect”, ne-a declarat medicul.

Dana Enache

Citește și...