Denisa Nechifor (fosta iubită a fotbalistului Adi Cristea) joacă ”în nocturnă”, în rolul de amantă. A petrecut de ”mărţişor” până la 2 dimineaţa cu un afacerist căsătorit!

Publicat: 03/03/2017 | 00:08

Denisa Nechifor e o femei cât se poate de frumoasă, nici nu mai încape îndoială, însă până acum nu prea a avut noroc în dragoste. Lucrurile par să se fi schimbat odată cu sosirea primăverii, iar CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a filmat-o pe şatenă când a petrecut alături de-un „domn misterios“. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, alături de care are şi-o fetiţă, pe nume Rania, a decis să petreacă ca de „mărţişor“ alături de-o prietenă. Destinaţia finală a celor două a fost localul „La Brasserie“, de pe şoseaua Nordului, din Capitală, unde au ajuns, în noaptea de miercuri spre joi. Tot acolo a ales să petreacă venirea primăverii şi-un afacerist care i-a picat Denisei Nechifor cu tronc. Alături de acesta ar avea o relaţie nu tocmai de azi, de ieri. În mod suprinzător, el a venit însoţit tot de-un prieten. Ce-am omis să vă spunem este că omul de afaceri e căsătorit, iar pentru ca niciunul dintre ei să nu dea de bănuit, s-au afişat discret. Ba mai mult decât atât, au pus la cale o regie demnă de film.

La un moment dat ambii şi-au dat seama că s-a făcut destul de târziu şi au decis să se îndrepte uşor spre casă. Totul se petrecea la ora 1:58, atunci când mai întâi a ieşit din local Denisa Nechifor, alături de apropiata sa. În mână avea un buchet superb de flori.

Ex-iubita lui Cristea a pus la cale o regie demnă de scenariile de film, când a ieşit în oraş de „mărţişor“
Ex-iubita lui Cristea a pus la cale o regie demnă de scenariile de film, când a ieşit în oraş de „mărţişor“

La 2:00 fix, pe o altă uşă a localului, a plecat şi afaceristul însurat, îndreptându-se glonţ spre parcare, de unde şi-a luat maşina, un Mercedes S coupe. În tot timpul a vorbit la telefon. Ruta aleasă de către cei doi a fost una asemănătoare, Denisa plecând pe jos, iar la un moment dat ei s-au întors în restaurantul „La Brasserie“. Respectând cu stricteţe scenariul pe care cel mai probabil îl puseseră la punct înainte de această întrevedere, fiecare s-a întors la companionul său.

Totodată, în momentul în care au părăsit pe bune localul din nordul Capitalei au plecat tot separat, Denisa demonstrând că poate juca foarte bine rolul de amantă în nocturnă.

Ex-iubita „prinţului“ Adrian Cristea are alături fotbalist o fetiţă superbă, pe nume Rania. După ce s-a despărţit de acesta, şatena nu a mai avut o relaţie serioasă, etichetându-se multă vreme drept o femeie şi o mamă singură. Cum în primii ani din viaţa Raniei, jucătorul nu a fost chiar un tătic prezent, lucrurile s-au schimbat. În momentul în care a decis să se implice, toată lumea a crezut că va fi vorba despre o împăcare între cei doi, la cât de apropiaţi erau. Doar că, nu a fost să fie, iar Denisa Nechifor a continuat să îşi păstreze statutul de femeie „single“.

Citește și...