Deputatul Oana Mizil a anuntat ca demisioneaza din PSD

Publicat: 11/03/2012 | 00:00
Deputatul Oana Mizil a anuntat ca demisioneaza din PSD
Deputatul Oana Mizil a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca demisoneaza din PSD.

Oana Mizil sustine ca judetul Calarasi – unde a fost presedinte al organizatiei PSD, functie din care a fost schimbata in urma deciziei BPN – „a fost vandut la propriu” PNL de catre PSD.

Potrivit Mediafax, intrebata daca a optat sa se alature unei alte formatiuni politice, Oana Mizil a raspuns negativ, mentionand ca va lua o decizie in cel mai scurt timp, „in cateva zile”.

„In momentul acesta nu negociez cu nimeni”, a aratat deputatul, adaugand insa ca, la jumatate de ora dupa ce a fost inlaturata de la conducerea PSD Calarasi, a primit oferte de la toate partidele politice in afara de USL, inclusiv de la PDL.

Oana Mizil a aratat ca va lua o decizie in acest sens dupa ce va „negocia” cu calarasenii.

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, ca nu cunoaste motivele pentru care aceasta a fost demisa. Vanghelie a spus ca „este o situatie putin mai complexa” si a aratat ca nu ar dori sa raspunda la aceasta intrebare pentru ca nu ar vrea sa se „interpreteze”.

Oana Mizil va fi inlocuita din functia de presedinte al PSD Calarasi. A intrat in conflict cu conducerea partidului dupa ce l-a sustinut pe Marian Vanghelie!

Citește și...