Imagini şocante la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Deşeurile menajere şi toxice, plimbate printre bolnavi

Publicat: 18/11/2019 | 12:43
Imagini şocante la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Deşeurile menajere şi toxice, plimbate printre bolnavi

Un parlamentar a postat, luni dimineaţă, imagini șocante de pe holurile Spitalului Județean de Urgență Craiova. Deputatul USR din Cluj Emanuel Ungureanu a filmat mizeria din băile UPU sau cum infirmierele transportă deşeurile printre pacienţi.

2 minute de HAOS la Spitalul Județean Craiova!Am filmat acum câteva minute, modul în care se preling DEȘEURILE TOXICE ȘI GUNOIUl MENAJER printre pacienți, personal medical și aparținători, într-un haos de nedescris la Spitalul Județean de Urgență Craiova!Priviți imaginile!Infirmierele Spitalului Județean Craiova, astăzi, în jurul orei 8.30, atunci când se aglomerează căile de acces în spital, transportă simultan deșeurile menajere și cele toxice, printre bolnavi, ÎNCĂLCÂND ORICE NORMĂ DE IGIENĂ!Este inutil să vă spun că Direcția de Sănătate Publică Dolj are birourile chiar în corpul de cladire a Spitalului Județean Craiova!Demisia, nenorociților!

Publicată de Emanuel Ungureanu – Deputat USR pe Duminică, 17 noiembrie 2019

„2 minute de HAOS la Spitalul Județean Craiova! Am filmat acum câteva minute, modul în care se preling DEȘEURILE TOXICE ȘI GUNOIUL MENAJER printre pacienți, personal medical și aparținători, într-un haos de nedescris la Spitalul Județean de Urgență Craiova!

Priviți imaginile! Infirmierele Spitalului Județean Craiova, astăzi, în jurul orei 8.30, atunci când se aglomerează căile de acces în spital, transportă simultan deșeurile menajere și cele toxice, printre bolnavi, ÎNCĂLCÂND ORICE NORMĂ DE IGIENĂ! Este inutil să vă spun că Direcția de Sănătate Publică Dolj are birourile chiar în corpul de cladire a Spitalului Județean Craiova!”, a scris deputatul USR pe pagina de facebook, cerând demisia celor responsabili de această situație.

Citește și...