Desteapta, dar mai ales frumoasa! Cum arata bucuresteanca de 10 de la BACALAUREAT 2013. A dat BACUL la romana, mate si chimie

Publicat: 08/07/2013 | 20:27
Desteapta, dar mai ales frumoasa! Cum arata bucuresteanca de 10 de la BACALAUREAT 2013. A dat BACUL la romana, mate si chimie

Alina-Gabriela Negrea se numeste si este bucuresteanca de 10 de la BACALAUREAT 2013. Tanara a terminat Colegiul National "Sfantul Sava" din Capitala si spune ca nu are ce sa-i reproseze sistemului de invatamant romanesc.

Alina a terminat specializarea Matematica-Informatica si a fost declarata utilizator experimentat al limbii romane la sesiunea de vara a BACALAUREAT 2013. La fel de bine s-a descurcat si la proba de competente digitale.

Alina-Gabriela Negrea - 1

Cat despre probele scrise, cele care le dau cele mai multe batai de cap elevilor romani, Alina a luat 10 si la romana, si la matematica si la chimie organica – materie de care spune ca este indragostita.

Alina-Gabriela Negrea - 2

Tanara vrea sa urmeze cursurile Facultatii de Chimie. Inca nu s-a gandit la o specializare, insa spune ca cel mai probabil va ramane la prima dragoste – chimia organica.

Alina-Gabriela Negrea - 3

Modesta si diplomata, Alina a declarat ca nu are ce sa-i reproseze nici Ministrului Educatiei, nici sistemului de invatamant romanesc. Daca muncesti mult, nu poti sa ai decat rezultate satisfacatoare, este de parere tanara. Iar cu o asa filozofie de viata, nu poti ajunge decat departe.

Alina-Gabriela Negrea - 4

Alina-Gabriela Negrea - 6

Noi ii uram multa bafta in continuare si ii tinem pumnii la admiterea la facultate!

R.N.

Banner

Citește și...