Acasă » Vedete » Detalii incendiare despre prima noapte de amor a Aleexandrei Khefren! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a făcut-o să renunţe la 2,3 milioane de euro şi să-şi ”dea” virginitatea pe gratis

Detalii incendiare despre prima noapte de amor a Aleexandrei Khefren! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a făcut-o să renunţe la 2,3 milioane de euro şi să-şi ”dea” virginitatea pe gratis

De: Cancan 16/04/2017 | 13:14
Detalii incendiare despre prima noapte de amor a Aleexandrei Khefren! Cum l-a cunoscut pe bărbatul care a făcut-o să renunţe la 2,3 milioane de euro şi să-şi ”dea” virginitatea pe gratis

Neli, rapperul român care i-a ”furat” inima Aleexandrei Khefren şi a făcut-o să renunţe la 2,3 milioane de euro şi să-şi dea virginitatea gratis, a oferit detalii incendiare din relaţia cu bruneta. Cântăreţul a spus pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, cum s-au cunoscut şi cum a fost prima lor noapte de amor.

A fost la un pas să încaseze 2,3 milioane de euro pentru o noapte de amor, dar a renunţat la tot pentru bărbatul iubit! Aleexandra Khefren şi-a ”dat” vriginitatea gratis rapperului Neli, care a vrăjit-o cu sinceritatea şi cu modul lui de a gândi.

Neli a povestit pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, că a cunoscut-o pe Aleexandra Khefren pe Facebook şi după o săptămână de vorbit online au ajuns să se şi vadă. A fost dragoste la prima vedere, iar bruneta s-a îndrăgostit atât de tare de el încât a renunţat la ideea de a-şi vinde virginitatea pentru 2,3 milioane de euro.

”O aveam cumva in lista de prieteni si postarile ei imi atrageau atentia. Nu stiam cine e si ce face la inceput, eu sincer nu prea ma uit la stiri si la tv sau can-can pentru ca stiu asa in mare cum se misca lucrurile fiind din industrie. I-am scris pentru ca asa am simtit. Mi-a raspuns. Si a evoluat discutia. Am tot vorbit si am pasterat legatura cam o saptamana. In continuare nu stiam cine este si povestea de pe internet. Apoi ne-am vazut, oarecum fix cand am plecat sa ma vad cu ea am vazut o stire cu Alexandra Khefren şi, in drum sprea ea, i-am spus: ”Tu esti fata aceea?” Mi-a spus că da si am simtit ca e ceva ciudat la mijloc, pentru ca eu deja incepusem sa o cunosc. Ne-am intalnit si mi-a spus tot adevarul despre cum a ajuns ea sa spuna asta in presa. Va spun sincer, ca adevarul este ca nu a vrut nimeni sa vanda nimic niciodata. Inainte sa o cunosc, a avut un iubit. Unul cumva smecheras hahah, impreuna cu care le-a venit ideea sa faca marketing. Ea era model, el era om de afaceri ceva cu sit e de escorte. Nu halesc asta neaparat. Au facut stirea asta cat mai plauzibila si in asa fel toata lumea a crezut ca ea este o fata care vrea sa-si vanda virginitatea. Ea creadea ca nu o sa fie global toata chestia asta, a fost naiva, doar era o copila. Pe atunci nici nu cred ca era majora. Cand ne-am cunoscut am reusit sa o cuceresc si i-am spus ca eu nu accept ca aceasta stire sa se duca in continuare si lumea sa o cunoasca drept fata care si-a vandut virginitatea sau care urma sa si-o vanda. Ea i-a spus acestui om ca o sa se termine toate chestiile astea si intr-o zi cand eram in masina cu ea, am vazut o mare postare cum ca ea si-ar vinde virginitatea unui afacerist din Hong Kong, doar ca asta era amzuant pentru ca virginitatea ei se pierduse cu cateva zile inainte iar eu eram cel care a reusit sa faca asta si nu prin bani, averi sau alte chestii. Am fost un om sincer si nu am cautat sa ma ascund cu cine sunt si ce fac. Stiam ca vine dintr-o lume cu milionari si cu oameni cu bani care nu stiu sa respecte neaparat adevaratele valori lumesti. Eu toata viata am fost invatat sa fiu un om sincer si adevarat. Imi place sa dorm noaptea linistit si sa nu am nimic de regretat. De aceea am si ales muzica hip -hop pentru ca este singurul gen care imi permite sa exprim adevarul fara limite. Ei bine, in acelasi timp de cand eram impreuna ea tot posta poze cu noi si ”best mariage”, stiti si dumnevoastra, lucruri de indragostiti. Presa a preluat ca si cum noi ne-am fi casatorit si totul a degenerat in cel mai mare haos”, a povestit rapperul Neli pentru CACAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Cântăreţul a confirmat faptul că Alexandra Khefren a fost virgină şi a povestit cum a decurs prima lor noapte de amor: ”Chiar a fost prima data! Si pentru mine a fost o chestie impresionantă. Nu am crezut la inceput cand imi spunea, eram gen: «Uite cum arati si cum gandesti si la ce nivel s-a ajuns cu stirea aia, chiar esti virgina?” Şi mi-a demonstrat, probabil asta a fost un motiv pentru care ea a avut incredere sa faca pentru prima oara cu mine si sa lase deoaprte orice sansa de a vinde orice vreodata. Va spun sincer ca a fost prima noapte de amor, asa cum este cand o femeie virgina urmeaza sa-si inceapa viata. Din toate punctele de vedere”.

Neli a dezvăluit şi cum a reuşit s-o cucerească şi s-o facă să renunţe la visul de a se îmbogăţi peste noapte pentru dragostea adevărată: ”Eu doar am fost un om sincer si de la inceput i-am zis ca nu-mi pasa de lumea aia de milionari si de stirile astea cu virginitate si toate cele. Sincer am facut doar ce face un om, m-am vazut cu ea. Nu m-am dat altcineva, nu am incercat niciodata sa o invat de rau, nu am facut nimic negativ cred. Am incercat doar sa-i prezint viata asa cum o vad eu si cum cred ca este in realitate. Ea probabil a fost obisnuita cu oameni falsi si oameni care nu-si spun sentimentele. Toata lumea, barbatii in general cand vad o femeie frumoasa si mai ales la nivelul asta cu mass media. Probabil se gandesc doar sa se culce cu ea si sa fie un barbat adevarat. Eu i-am zis de la inceput ca nu ma intereseaza toate astea si ca imi doresc din suflet sa nu ajung sa fiu implicat. Doar ca s-a intamplat sa ma implice indirect toata lumea. Eu m-am indragostit de sufletul ei si de ceea ce este ea cu adevarat. O sa o cunoasteti si voi probabil daca va da ocazia, toate acele stiri si rautati de pe internet. Au fost doar pentru ca era un copil naiv care a intrat in incurcaturi. Eu cred si sper ca de acum o sa fie bine Eu cel putin o sa sustin sa inteleaga lumea adevarul si sa nu mai creada toate prostiile. Am vazut ca parerile se impart. Multi romani din pacate nici nu stiu sa citeasca unele articole, asta si pentru ca cei care le scriu sunt instruiti bine sa provoace controverse. Am primit pareri in care lumea crede ca eu sunt milionarul care a cumparat, altii care cred ca ea si-a vandut virginitatea si ca eu m-am umplut de bani, altii care inteleg ca e totul un marketing si ma sustin si spun bravo, altii care spun frumoasa relatie sa va iubiti, altii care se gandesc doar la bani. E in functie de mentalitatea fiecarui om. Situatia asta doar mi-a demonstrat cat de usor poti sa manipulezi o tara intreaga printr-o simpla joaca”.

Cât despre relaţia cu părinţii Aleexandrei Khefren, iubitul acesteia spune că încă nu a avut şansa de a-i cunoaşte, însă că speră că va reuşi să-i convingă pe aceştia de faptul că este bărbatul potrivit pentru fiica lor: ”Sincer, pana acum, nu am avut ocazia sa-i cunosc, dar ei stiu de existenta mea si de toate aceste lucruri pentru ca ea nu le ascunde nimic. La inceput intr-adevar au fost suparati, ca orice parinte, este normal. Cine vrea sa-si vada copilul intr-un asemenea scandal?! Din cate stiu eu, ei sunt bine si sper sa aiba incredere in mine ca nu as vrea vreodata sa ii dezamagesc pe ei sau pe ea. Sper sa reusesc sa scot cumva numele ei din mizeria asta cu virginitatea, numele ei sa nu mai fie Alexandra care si-a vandut viriginitatea in toate titlurile”.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Vremea îi surprinde și meteorologi. Ce se întâmplă în următoarele 24 de ore
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
EXLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat din povestea noastră”
EXLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...