Detalii intime! Cum o stăpânea Nicolae Guță pe Daniela Roba în pat. Manelistul era „satana”

Publicat: 04/08/2020 | 09:31
Detalii intime! Cum o stăpânea Nicolae Guță pe Daniela Roba în pat. Manelistul era „satana”

Daniela Roba a dat cărțile pe față la șapte ani de când a căzut în „păcat”. Bruneta din Timișoara a avut o relație cu Nicolae Guță în anul 2013, iar după ceva timp de la despărțire aceasta a hotărât să se pocaiască. Acum, ea vorbeste despre acea perioadă ca fiind o tulburare din calea Domnului.

Daniela Roba și Nicolae Guță au ținut primele pagini ale ziarelor în anul 2013, când bruneta, tunsă scurt la acea vreme, afișa un look cu totul dezinvolt și rebel, iar comportamentul ei era la fel de libertin.

Tânăra, care acum este o familistă convinsă și o femeie extreme de credincioasă în fața lui Dumnezeu, își făcea de cap în urmă cu câțiva ani. Ea era într-un război mediatic cu fosta soție a lui Nicolae Guță, Narcisa. Cele două femei apăreau în diverse emisiuni televizate făcând scandal și ajungând chiar să se bată pentru inima manelistului.

Dana Roba s-a pocăit și este o familistă convinsă acum

Nicolae Guță, satana în pat?

Dana Roba a vorbit recent despre acele vremuri care au tulburat-o și care au făcut-o să uite de Dumnezeu. Femeia spune că în relația cu Nicolae Guță era stăpânită de satana și din această cauza nu a putut renunța la manelist.

“Pentru toți cei care se intreaba de ce s-a pocait Daniela Roba. Pentru ca Hristos a murit si pentru pacatele mele . Daca inainte vroiam sa pozez in persoana negativa fata de toti cei din jurul meu, nu era ca așa vroiam eu, ci era faptul ca Satana ma stapanea si eu faceam faptele lui atunci ! Nu vroiam sa mai aud de biserica ,rugaciuni , post si tot ce inseamnă Dumnezeu.

Mulțumesc Pastorului Florin Ianovici care sa-a rugat impreună cu toata biserica Penticostala ca Dumnezeu sa ma ajute sa renunt la tot ,iar pe data de 19 aprilie 2015 acolo in apa botezului i-am jurat credinta lui Dumnezeu pana la moarte”, a scris Dana Roba.

A crescut într-o familie de pocăiți, cu tată violent

Dana Roba a mărturisit dramele suferite în copilărie din cauza tatălui său. Părintele ei se pare că ar fi fost un bărbat extrem de violent.

”Am crescut într-o familie de pocăiți, doar că un fel de pocăiți diferiți, stricți! Nu aș vrea să fie nimeni așa. Taică-miu foarte violent, el mereu îmi spunea, eu te-am făcut, eu te omor, trebuie să fii pocăită! Era brutal și nu accepta nimic, o vorbă sau vreo opunere. Atunci mi-am zis! Gata, nu vreau să mai trăiesc așa, și… normal că atunci m-am îndreptat spre viața aceea de rebelă”, a declarat Dana Roba pentru sursa citată.

Acesta a mărturisit că a avut un comportament rebel doar pentru a-i face în ciudă tatălui ei, iar ulterior a decis să plece de acasă și să-și ia viața în propriile mâini.”, a mărturisit Dana Roba