Deținutul evadat de la Craiova a amenințat, în 2013, că își taie gâtul în fața unei școli

Publicat: 26/11/2018 | 16:18

Deținutul evadat, duminică seara, de la Penitenciarul Pelendava din Craiova a fost implicat, în 2013, într-un incident violent în Italia.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Episodul s-a petrecut la Cerignola (provincia Foggia), în apropierea școlii medii Paolillo unde, pentru a evita arestarea pentru exploatarea prostituției, bărbatul a amenințat că-și va tăia gâtul cu un cuțit, rănindu-se în mod repetat în mai multe părți ale corpului. (VEZI AICI: UN DEȚINUT A EVADAT DE LA PENITENCIARUL PELENDAVA)

Acest teribil episod s-a încheiat cu arestarea lui George Marian Măciucă (31 de ani) și a concubinei sale Niculina Marilena Dina, de 18 ani, sub acuzația de exploatare a prostituției, violență și ultraj, cu circumstanța agravantă de autorănire.  (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Filmul incidentului

Astfel, în toamna anului 2013, Gazeta Românească scria că, în dimineaţa zilei de 24 octombrie 2013, o tânără de 27 de ani a sesizat faptul că a fost sechestrată şi obligată să se prostitueze de doi români.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Poliţiştii ajunşi la adresa indicată l-au identificat pe principalul suspect ca fiind George Marian Măciucă, care pe atunci avea 31 de ani. Când a fost prins la înghesuială, bărbatul a scos un cuțit și a început să strige că dacă se vor apropia își va tăia gâtul. De altfel, înainte să fie prins de poliţişti, românul şi-a provocat o rană la nivelul antebrațul stâng.

Cum era îmbrăcat în momentul evadării

Polițiștii doljeni au anunțat, duminică seară, că George Marian Măciucă a evadat, el nefiind prins nici până în acest moment.

Bărbatul executa o pedeapsă privativă de libertate, fiind condamnat la trei ani închisoare pentru furt calificat.

(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

În jurul orei 18.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 36 de ani, din Moțăței, a evadat din Penitenciarul Pelendava. Acesta era condamnat la executarea unei pedepse de trei ani închisoare pentru infracțiunea de furt calificat. În judeţul Dolj s-au instituit filtre pentru prinderea acestuia. 

Bărbatul era îmbrăcat în bluză albastră, pantaloni gri și purta pantofi sport de culoare roșie”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Citește și...