Un deținut a evadat de la Penitenciarul Pelendava

Publicat: 25/11/2018 | 20:29
Un deținut a evadat de la Penitenciarul Pelendava

Una dintre persoanele încarcerate în Penitenciarul Pelendava a evadat duminică seara din închisoare. Bărbatul executa o pedeapsă privativă de libertate, fiind condamnat la trei ani închisoare pentru furt calificat. 

În cursul acestei zile, În jurul orei 18 30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 36 de ani, din Moțăței, a evadat din Penitenciarul Pelendava. Acesta era condamnat la executarea unei pedepse de 3 ani închisoare pentru infracțiunea de furt calificat. În judeţul Dolj s-au instituit filtre pentru prinderea acestuia. Bărbatul era îmbrăcat în bluza albastră, pantaloni gri și purta pantofi sport de culoare rosie. Cercetările sunt continuate în vederea depistării persoanei in cauză și tragerii la răspundere penală a acesteia pentru infracțiunea de evadare”, se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Maria Vlaicu

Un deținut celebru a denunțat pe bandă rulantă procurori din Parchetul General & DIICOT

Un deținut celebru a denunțat pe bandă rulantă procurori de la Parchetul General și de la DIICOT.  Ștefan Dinu, cunoscut drept Fane Căpățână, unul dintre cei care făcea legea în lumea interlopă, la începutul anilor 2000, a rupt tăcerea din închisoare. Încarcerat în „Iadul de la Giurgiu”, Fane Căpățână a făcut dezvăluiri uluitoare. CITEȘTE ȘI: UNUL DINTRE CEI MAI BOGAȚI ROMÂNI, ACUZAT CĂ ORGANIZA ORGII SEXUALE CU MINORE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia mai multor documente de-a dreptul senzaționale. Fane Căpățână, unul dintre cei mai cunoscuți deținuți de la noi din țară și omul care făcea legea în lumea interlopă, la începutul anilor 2000, a denunțat mai mulți procurori de la Parchetul de pe lângă instanța supremă, dar și de la DIICOT.(NU RATA, AICI: FANE CĂPĂȚÂNĂ, DIN ÎNCHISOARE: ”E MAI RĂU DECÂT ÎN LAGĂRELE LUI HITLER”)

Citește și...