DEZVALUIRE ULUITOARE! Monica Gabor e sub acoperire in Romania: „Barack Obama trebuia sa se intalneasca cu Basescu prin Mr. Pink”

Publicat: 04/06/2013 | 18:05
DEZVALUIRE ULUITOARE! Monica Gabor e sub acoperire in Romania: „Barack Obama trebuia sa se intalneasca cu Basescu prin Mr. Pink”

Monica Gabor a facut o serie de dezvaluiri in emisiunea Happy Hour, de la Pro TV, prezentata de Catalin Maruta.

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a dezvaluit ca este sub acoperire in Romania, iar, la un moment dat, a fost nevoie sa organizeze o intalnire intre iubitul ei, Mr. Pink, si Barack Obama, presedintele Americii. Mai mult, vedeta sustine ca iubitul ei chinez este un om foarte influent peste hotare si ca pozitia lui conteaza foarte mult.

Pe langa asta, Moni a zis ca presedintele Romaniei Traian Basescu trebuia sa se intalneasca cu Barack Obama prin Mr. Pink.

Traian Basescu si Barack Obama

„Toata lumea ii spune Pink. Eu nu pot sa spun nimic despre el. Iti dai seama, tocmai eu sa fac asta? Actele lui sunt la mine. Stiu sa spun in chineza Pink. Sunt sub acoperire in Romania. Eu sunt omul lui de baza in Romania. Nu pot sa-I spun numele, nu o sa pot sa-I zic numele niciodata. Nimeni nu stiu. Chiar si eu ii spun Mr. Pink. Este un om important, are un rol important in State si China si are un rol important intre relatia dintre Statele Unite si China. La un moment dat, pentru ca urma sa se intalneasca cu Barak Obama, chiar am fost pe punctul sa organizez o intalnire intre presedintele Romaniei si Barak Obama. Si se poate intampla in orice secunda. Basescu stie cu siguranta de treaba asta. Obama a fost de cateva ori in vizita la Mr. Pink”, a declarat Monica Gabor, la Happy Hour.

Banner

L.C

Citește și...