Dezvaluiri halucinante in divortul anului! Prigoana si-a cumparat copiii de la Bahmu, iar pretul a fost de sute de mii de euro

Publicat: 12/01/2015 | 19:46
Dezvaluiri halucinante in divortul anului! Prigoana si-a cumparat copiii de la Bahmu, iar pretul a fost de sute de mii de euro

Aflati in plin scandal pentru obtinerea custodiei celor doi copii pe care ii au impreuna,Bahmu si Prigoana se folosesc de toate atuurile de care dispun. Prigoana face dezvaluiri incendiare despre conditiile in care s-au impacat la ultima cearta.

Duminica seara, Silviu Prigoana a facut declaratii incendiare legate de cei doi copii ai sai si de mama lor. In timp ce Adriana Bahmuteanu il acuza de violenta, omul de afaceri sustine ca, in urma cu doi ani, a fost nevoit sa negocieze dur, cu partenera lui, intoarcerea acasa a lui Maximus si a lui Eduard. Si totul l-a costat foarte mult, mai exact cateva sute de mii de euro.

 

Bahmu si Prigoana se cearta pentru custodia copiilor
Bahmu si Prigoana se cearta pentru custodia copiilor

Si-a cumparat copiii

 

Fara sa ocoleasca subiectul, Silviu Prigoana a declarat in emisiunea CANCAN.ro ca, in urma cu doi ani, a fost nevoit sa plateasca bani grei pentru a o convinge pe Adriana sa aduca cei doi baieti acasa. Daca, atunci, situatia s-a solutionat, de aceasta data, omul de afaceri nu a mai luat legatura cu cei doi copii: „Nu am avut cum sa iau legatura cu copiii mei, fiind trei-patru zile intr-o locatie secreta si pe urma am inteles ca s-au mutat intr-un apartament in Kogalniceanu pe care i l-am cumparat eu ei si mamei ei. Da. Acum doi ani cand mi-am rascumparat copiii, acesta a fost pretul pe care l-am platit, inclusiv acel apartament si alte foloase”, a declarat Prigoana.

 

adriana bahmuteanu

A negociat doar pentru copii, insa nu si pentru Adriana

 

Silviu Progoana a lasat sa se inteleaga ca, in urma cu doi ani, cand Adriana a parasit caminul conjugal si a cerut proprietati si alte bunuri pentru a se intoarce acasa, a acceptat tranzactia doar de dragul copiilor. Astfel,Prigoana a fost de acord sa plateasca tot ce a cerut Adriana, insa nu si-a imaginat ca, „la pachet” cu Maximus si Eduard, mama lor se va intoarce acasa.

Adriana Bahmuteanu

„Dar nu poti sa iei garantii, caci aici este vorba de sistemul juridic romanesc, unde nu tranzactionezi copiii ca la piata. Negocierea mea a constat in intoarcerea copiilor in domiciliul lor, pentru ca in domiciliul unde stateau s-au imbolnavit de boli de plamani si i-am adus in domiciliu platind un pret. Ca sa aduc copiii a trebuit sa fie la pachet cu mama lor, asta a fost o ultima discutie intre avocat si Adriana. Dupa doua luni de negocieri a spus Adriana “Ok, semnam actele la notariat” si, in ziua in care am semnat actele ,a spus “Stai ca vin si eu cu copiii acasa”, a mai spus Prigoana, in cadrul emisiunii CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Razboiul continua! Silviu Prigoana a vorbit despre inregistrarea-bomba prezentata de CANCAN.ro! “Adriana pune la cale….

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana, in fata judecatorilor! Ce a decis INSTANTA sa se intample cu cei doi baieti ai cuplului!

 

adriana bahmuteanu

„Am inceput negocierea de la niste sume de bani”

 

Omul de afaceri continua cu afirmatii incendiare la adresa Adrianei Bahmuteanu. Prigoana sustine ca sotia sa si-a dorit doar sa obtina foloase materiale de la el si crede ca aceasta noua plecare are acelasi scop mercantil: „Intre mine si Adriana a fost o negociere dupa ce m-am intors de la munte cu copiii. In 2012, in februarie, si a tinut negocierea pana in aprilie. Am inceput negocierea de la niste sume de bani pana la terenuri, case si asa mai departe. A trebuit sa-mi rascumpar copiii, sa mutam domiciliul dintr-o casa in alta. Bani, terenuri, case, apartamente. Nu are importanta asta. Important este ca eu mi-am rascumparat copiii acum doi ani de zile si ,dupa doi ani de zile, sotia mea a considerat ca este bine sa o sterpeleasca inca o data, sa mai negocieze ceva”, a mai spus omul de afaceri.

 

Denisa Macovei