Ultima oră: i-a dispărut din cameră un lanţ cu diamante! O celebră designeriţă, jefuită în ”Hotelul milionarilor” din Mamaia!

Publicat: 25/06/2016 | 21:53
Ultima oră: i-a dispărut din cameră un lanţ cu diamante! O celebră designeriţă, jefuită în ”Hotelul milionarilor” din Mamaia!

În cele ce urmează, vă vom povesti un caz scandalos de jaf la SINGURUL HOTEL DE 5 STELE de pe litoralul românesc. Dacă aţi păţit şi voi lucruri asemănătoare la Vega, în Mamaia, vă rugăm să fiţi vigilenţi şi cu simţ civic şi să ne semnalaţi experienţele neplăcute pe adresa pont@cancan.ro.

Jaf la drumul mare? Nu, la hotelul scump!

Când Ministerul Turismului a făcut din Vega (Mamaia) singurul hotel de 5 stele de pe litoralul românesc, cu siguranţă cei care au dat clasificarea n-au ţinut cont că inclusiv serviciul de furat din camere este la nivel înalt, la Vega.

 
Nici celebra designeriţă de care vă vom povesti (şi al cărei nume nu-l vom divulga, pentru că momentan este o anchetă în desfăşurare) nu a ţinut cont, aşa că a fost suficient de naivă încât să plătească nişte multe mii de lei, alături de soţul ei, pentru un weekend de cazare în apartamentul senior al hotelului, de la etajul 5. Povestea avea loc în weekend-ul 10-12 iunie.
 

 
Când a sesizat că lanţul cu diamante negre pe care îl avea la gât la sosire nu se potrivea cu ţinuta pe care a ales-o pentru evenimentul din Mamaia la care urma să participe, sâmbătă înainte de prânz, designeriţa a vrut să pună lanţul respectiv în seiful din cameră. Hotelul de 5 stele are însă seifuri de nici măcar o stea, pentru că acesta nu funcţiona. Tot în jurul prânzului, imediat adică, clienta a reclamat neplăcerea la recepţie. A fost trimis un angajat cu părul alb să se ocupe de reparaţie, dar şi reparatorii de la Vega au tot jumătate de stea, pentru că acesta a plecat fără să repare seiful, la circa o oră după ce venise.

Lăsaţi cu buza umflată şi cu seiful stricat, oamenii au lăsat lanţul cu diamante pe poliţa de la baie şi s-au dus la eveniment, care a durat toată ziua. La întoarcere, lanţul dispăruse.

Directorul de la Vega dă asigurări că la din camerele lor poate să fure oricine, oricât

Supăraţi şi puţin suspicioşi (cum e posibil ca în apartamentul cel mare al singurului hotel de 5 stele de pe litoral sa nu functioneze seiful….si imediat sa dispara o bijuterie…), având în vedere că angajaţii hotelului nu reparaseră seiful, după care un alt angajat (probabil) le-a sustras lanţul din cameră, soţul designeriţei a sunat la directorul hotelului, spunându-i politicos că, din moment ce seiful nu a fost reparat şi bunul a dispărut, se aşteaptă măcar la scutirea de la plata cazării, adică nici măcar n-au avut pretenţia de o despăgubire totală, de nişte mii de euro, cât costa lanţul.

Reacţia directorului de la Vega ar putea fi notată, însă, chiar cu mai puţine stele decât seiful sau calitatea reparagiilor hotelului. Mai exact, directorul a certat tot victimele furăciunii, spunându-le că nu se pune problema ca hotelul să-i despăgubească, deoarece ei ar fi putut spune că aveau şi 200.000 de euro în camera de hotel. Păi, da, domnule director, chiar ar fi putut spune asta şi chiar ar fi putut avea. De aceea, ca să evite astfel de neplăceri, hotelurile de la o stea în sus au SEIFURI FUNCŢIONALE în camere. Nu e cazul şi cu marea ţeapă Vega, vă reamintim, notat cu 5 stele de impecabilul stat român. Care dacă ar verifica corect, ar da jos 2 stele. Hotelierii cunosc acest lucru.

Proprietarul Vega: unul dintre cei mai bogaţi români, milionar alergat de Stat care are de recuperat prejudiciu de la el

E drept, dacă săpăm un pic în actele hotelului Vega, începem să nu ne mai mirăm că furtişagurile nu doar că se petrec în incintă, ci mai scapă şi nepedepsite şi neanchetate intern. Proprietarul Vega este Gabriel Comănescu, unul dintre cei mai bogaţi români, acelaşi pe care ANAF se străduieşte, în această perioadă, să-l execute silit pentru neplata către statul român a unui TVA de 25.000.000 $, urmare a vânzării a trei platforme de foraj marin către o firmă din Malta.

Deci, ce concluzie putem trage? Pe sistemul „cine fură azi un ou, mâine va fura un bou”, nu trebuie să ne mire că cine fură 25 de milioane de la stat mai poate să pună mâna, din reflex mai mult, şi la lănţişorul unor clienţi. Exagerăm, facem haz de necazul oamenilor, e clar că nu domnul Comânescu a furat lănţucul!

 

 
Beneficiarul Vega: soţia milionarului, spărgătoare de bani de profesie

Hotelul Vega este, de altfel, un cadou extravagant al milionarului pentru soţia lui Gina, cea căreia i-a făcut onomastica ca în poveştile cu prinţi manelişti şi prinţese piţipoance, în 2013. Atunci, Comănescu a adus-o pe celebra grecoaică Ana Vissi cu limuzina neagră direct pe faleză, unde în prealabil montase o scenă (mare surpriză!) pe care a cântat Holograf înainte, şi ea după.

Mai nou, Gina s-a cam plictisit de jucăria Vega (poate aşa se explică şi bătaia de joc de acolo) şi s-a reorientat către alte ”biznisuri” mâncătoare de bani şi producătoare de praf: aceasta a investit 300.000 de euro într-un magazin din Promenada Mall unde vinde haine.

Dacă aţi trăit o experienţă similară la Vega, vă rugăm să ne scrieţi la pont@cancan.ro. Totodată orice picanterie legată de subiect va fi bine repovestită cititorilor noştri, iar informaţiile deosebit de picante, poate chiar şi recompensate!