Diana Hetea a plecat din Romania de foame si a lucrat ca baby-sitter pentru regizorul “James Bond”: “Nici nu am stiut cine e!”

Publicat: 17/11/2012 | 23:00

Diana Hetea a devenit cunoscuta dupa ce, anul trecut, a particopat la un concurs de talente, dar drumul ei catre succes a fost unul batatorit si cu multe piedici. Blonda are o poveste de viata senzationala, demna de un roman.

Diana Hetea va pleca in curand din nou la Londra, unde spere sa se lanseze pe piata muzicala
Diana Hetea va pleca in curand din nou la Londra, unde spere sa se lanseze pe piata muzicala

Desi la concursul muzical la care a participat, anul trecut, nu s-a clasat printre finalisti, Diana Hetea a bifat o colaborare fructuoasa cu Adi de la Akcent, mentorul ei din cadrul show-ului. Nemultumita, totusi, de realizarile ei din Romania, Diana intentioneaza sa se mute la Londra, acolo unde are promisiunea unui contract cu un producator de talie internationala. De altfel, blonda are deja legaturi stranse cu metropola din Anglia, unde a mai fost de doua ori, pentru perioade destul de lungi: „In urma cu trei ani m-am mutat acolo, dar nu am stat decat patru luni, Atunci am fost la niste auditii, am fost la castinguri pt job-uri de model”, a povestit Diana, pentru CANCAN.ro. Prima oara, blonda a plecat in Londra in anul 2006. Pe vremea aceea, era solista la Filarmonica, dar faptul ca avea un salariu de 270 de lei, la vremea aceea, a indemnat-o sa-si ia in mana destinul si sa viseze catre locuri si vremuri mai bune.

Neil Purvis a avut-o ca angajata pe Diana Hetea timp de sase luni si s-au inteles foarte bine
Neil Purvis a avut-o ca angajata pe Diana Hetea timp de sase luni si s-au inteles foarte bine

A renuntat, pentru moment, la visul muzical si, pentru o situatie financiara decenta s-a angajat ca baby-sitter la o familie din Londra: „Am lucrat pentru Neil Purvis, regizorul filmului „James Bond”, dar habar nu am avut, la inceput. Am vazut eu ca are foarte multe filme in casa, o colectie cu adevarat impresionanta si tablouri cu Pierce Brosnan, dar nu mi-am dat seama. Am aflat dupa mult timp, stand de vorba cu el. Era foarte prietenos. El si iubita lui aveau trei copii, unul de trei ani, unul de noua si unul de 12, parca. Eu stateam cu ei toata ziua, ma ocupam de tot programul lor, mai faceam si muzica cu ei, uneori. Avea o casa cu adevarat impresionanta, inca visez sa am si eu un living imens, cum avea el. Castigam 100 de lire pe saptamana, asta era salariul standard si am plecat dupa sase luni, m-am intros in tara”, a povestit Diana, pentru CANCAN.ro. Solista va pleca in curand in capitala Angliei unde, de data aceasta, chiar spera sa se realizeze pe plan muzical, cu atat mai mult cu cat are multe cunostinte din domeniu, care o apreciaza enorm, dupa cum povesteste ea.

Dana Enache

 

 

 

Citește și...