Dieta UIMITOARE cu pufuleţi! Cum arată mesele pe care le vei lua într-o zi

Publicat: 12/01/2018 | 19:07
Dieta UIMITOARE cu pufuleţi! Cum arată mesele pe care le vei lua într-o zi

Pare că nu-i adevărat, dar există o asemenea dietă, cu pufuleţi! Aceasta te poate ajuta să scapi şapte kilograme în patru săptămâni. Trebuie doar să respecţi următoarele reguli:

Dimineaţa este obligatoriu să bei o cană de ceai de păpădie, anghiare, mentă sau din frunze de dus ori urzici, dar şi ceai negru sau verde. În fiecare dimineaţă alege să consumi un alt ceai. Acesta se bea neîndulcit! Toate aceste ceaiuri sunt depurative, dizolvă grăsimile şi vor contribui şi ele la recuperarea siluetei tale apoi mănâncă jumătate de pungă de pufuleţi. De asemenea, poţi lua şi o gustare, 100-20 de grame de iaurt şi vreo două mâini cu pufuleţi.

La prânz trebuie să consui 100 de grame de legume şi 100 de grame. Acestea trebuiesc preparate la aburi, cuptor sau fierbere. Desigur, poţi avea şi o gustare, un fruct la alegere dintre măr, pară, portocală, grepfrut sau clementină si două mâini de pufuleţi, informează clicksanatate.ro.

Seara poţi consuma o salată la alegere, dar să nu depăşească 200 de grame. Bea o cană de ceai la fel cu cel pe care l-ai băut dimineaţă şi mănâncă o mână de pufuleţi.

Specialiştii indica ca acest regim să nu fie ţinut mai mult de patru săptămâni. De asemenea, nu ai voie să consumi cafea în această perioadă sau să optezi pentru alte alimente decât cele indicate în cura de slăbire, scrie antena3.ro.

Citește și...