Discutii in tabara PSD-PNL. Ludovic Orban: „Referendumul nu a fost demarat de PNL, nu e normal ca noi si Antonescu sa fim tapi ispasitori”

Publicat: 06/09/2012 | 00:00
Discutii in tabara PSD-PNL. Ludovic Orban: „Referendumul nu a fost demarat de PNL, nu e normal ca noi si Antonescu sa fim tapi ispasitori”
Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, joi, ca nu i se pare normal ca liberalii si Crin Antonescu sa fie considerati "tapi ispasitori" pentru rezultatul referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, mai ales ca nu PNL a demarat acest demers.

Potrivit Mediafax, Orban a sustinut, joi, in sedinta Delegatiei Permanente, ca nu considera ca partidul ar trebui sa plateasca pentru referendum, PSD fiind formatiunea care a initiat acest demers. „Am tras destul la caruta PSD-ului”, a declarat Orban, potrivit surselor citate de Mediafax.

Parerea lui Orban nu este impartasita si de liderul liberalilor, Crin Antonescu. El a declarat ca PNL isi asuma in intregime, impreuna cu PSD si PC, rezultatul referendumului de suspendare a presedintelui. „Am vazut pe surse ca eu as fi adus acuzatii la adresa PSD. Nimic mai fals: referendumul, suspendarea cu bune, cu rele, cu reusite cu nereusite este o chestiune asumata impreuna cu PSD, decontul favorabil, nefavorabil, al acestui politic il asumam impreuna cu PSD si PC, in USL. Toate lucrurile sunt intoxicari”, a precizat Antonescu.

Antonescu a adaugat ca ii ureaza foarte multa sanatate lui Ludovic Orban, care a spus ca nu e cazul sa piarda PNL pe mana PSD. El a precizat insa ca pozitia lui Orban este singulara si au fost foarte multi colegi liberali care nu au pus in discutie existenta USL si nimeni nu a pus in discutie despartirea de PSD.

La randul sau, presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca Orban a fost intotdeauna impotriva USL si ca acesta este consecvent acum. „Domnul Orban a fost intotdeauna impotriva USL. Omul este consecvent, ramane sa vedem daca va candida independent sau la USL”, a precizat Ponta.

Citește și...