Disparitia misterioasa a cadavrului lui Ramaru! Ce documente oficiale arata ca ramasitele acestuia s-au “evaporat”!

Publicat: 21/03/2014 | 19:38
Disparitia misterioasa a cadavrului lui Ramaru! Ce documente oficiale arata ca ramasitele acestuia s-au “evaporat”!

E oficial: cadavrul celui mai mare criminal din istoria Romaniei s-a “evaporat”. Nici macar autoritatile nu stiu ce s-a intamplat cu ramasitele lui Ion Ramaru. Osemintele sunt de negasit.

Recent, fratele lui Ion Ramaru, a facut marturisiri incredibile. Familia ucigasului care a terorizat cu crimele sale odioase Bucurestiul anilor ’70 nu stie nici in ziua de azi unde a fost ingropat. Mai mult, fratele sau, George Ciocan, a lansat teoria ca Ramaru nu ar fi fost executat de autoritatile comuniste la Jilava, asa cum se stia. Practic, acestuia i s-ar fi pierdut urma. Ca sa faca lumina in aceasta disparitie misterioasa a osemintelor fratelui sau, dar si pentru a-i inhuma ramasitele, George Ciocan a facut un demers oficial catre Autoritatea Nationala a Penitenciarelor (ANP).

Ion Ramaru era student la Medicina Veterinara, in anul III
Ion Ramaru era student la Medicina Veterinara, in anul III

Barbatul, care este singurul supravietuitor din familia lui Ramaru, a cerut sa i se comunice oficial ce s-a intamplat cu fratele sau si unde se afla locul in care a fost ingropat. “Pentru cele “acuzate” ca le-ar fi savarsit, acesta a platit cu viata, insa nimic nu ar justifica, ca cel putin cadavrul sau sa poata reveni familiei si noi, familia, sa ne putem indeplinii datinile stramosesti”, a scris in cererea facuta catre ANP George Ciocan.

George Ciocan nu reuseste sa dea de urma osemintelor fratelui sau
George Ciocan nu reuseste sa dea de urma osemintelor fratelui sau

Raspunsul primit de acesta din partea autoritatilor este unul halucinant. Locul in care a fost inhumat cadavrul lui Ramaru ramane un mister. Nici macar autoritatile nu stiu ce s-a intamplat cu ramasitele acestuia.
“Penitenciarul Jilava precizeaza ca nu detine documente de arhiva care sa certifice locul de inhumare al persoanei mentionate si nici date din care sa reiasa ca trupul defunctului a fost inhumat in integralitatea sa”, se mentioneaza in documentul oficial care i-a parvenit lui George Cioca, fratele lui Ion Ramaru.

In mana unei victime, s-au gasit fire de par ale criminalului
 

Ion Ramaru a ramas in istoria celor mai odiosi criminali din Romania. Intre 1970 si 1971, a ingrozit Capitala prin crimele in serie pe care le-a comis. Speriate, seara, femeile nu mai ieseau din casa neinsotite. Militia si chiar Securitatea erau pe urmele criminalului care teroriza orasul. Cercetarile i-au condus spre Ion Ramaru, un student la Medicina Veterinara in anul III.

Documentul care demonstreaza ca nici macar autoritatile nu stiu ce s-a intamplat cu osemintele lui Ion Ramaru
Documentul care demonstreaza ca nici macar autoritatile nu stiu ce s-a intamplat cu osemintele lui Ion Ramaru

Ramaru era, insa, printre cei mai slabi studenti de la facultate. Ramasese repetent de doua ori, iar profesorii lui nu au avut cuvinte de lauda in ceea ce-l priveste. Unii dintre ei l-au caracterizat drept un semianalfabet. Ramaru si-a recunoscut crimele. De altfel, in mana uneia dintre victime s-au gasit cateva fire de par care i-au tradat identitatea autorului crimei. Initial, tatal lui Ramaru, Florea Ramaru, a fost supectat ca i-a fost complice.

S-a demonstrat, insa, ca nu a participat la odioasele crime, dar a stiut de o parte dintre acestea. Anchetatorii au aflat ca unele obiecte pe care Ramaru le-a luat de la victimele pe care le-a ucis au fost dosite de tatal sau, care era vatman. Abia dupa moartea lui Florea Ramaru, s-a aflat ca si acesta ar fi fost, la randul sau, criminal in serie. El ar fi comis mai multe crime in anul 1944.

Isi musca victimele si le sugea sangele
 

Ion Ramaru a ucis patru femei si a incercat sa le ia viata altor sase. Crimele sale erau savarsite cu sange rece. Obisnuia sa-si muste victimele si sa le suga sangele. Si-a violat toate victimele, iar cu unele dintre ele a intretinut raporturi sexuale dupa ce deja murisera.
Pe data de 3 septembrie 1971, “Vampirul din Bucuresti”, cum a fost supranumit, a fost condamnat la moarte. El a facut, insa, recurs, incercand sa se salveze. In cerere, a povestit cum si-a atacat victimele, urmarind, in acelasi timp, sa-i impresioneze pe judecatori si sa ii dea o pedeapsa mai blanda.

In recursul pe care l-a facut ca sa scape de pedeapsa cu moartea, Ion Ramaru li s-a plans judecatorilor ca nu are succes la femei
In recursul pe care l-a facut ca sa scape de pedeapsa cu moartea, Ion Ramaru li s-a plans judecatorilor ca nu are succes la femei

“Nu am vrut sa atac pe nimeni. Apoi dupa aceea, daca am vazut ca nu pot sa-mi satisfac necesitatile fiziologice sexuale am pierdut notiunea de a nu-mi da seama de urmarile ce le pot avea dupa ce loveam o femeie si loveam vreo fata pe strada”, a scris Ramaru in cererea de recurs, incercand sa-ai justifice faptele ingrozitoare.

Ion Ramaru a terorizat cu crimele sale odioase Bucurestiul anilor '70
Ion Ramaru a terorizat cu crimele sale odioase Bucurestiul anilor ’70

CITESTE SI:

Fratele lui Ion Ramaru, cel mai mare criminal in serie din Romania, a facut declaratii cutremuratoare pentru CANCAN.ro!

Amintiri din copilaria lui Ramaru: cel mai temut asasin din istoria Romaniei se imbraca doar cu haine la comanda si bea oua crude!

„Ii spuneam lui tata ca aveam nevoie sa ma culc cu o fata pentru ca nu puteam sa cuceresc o femeie nici chiar daca plateam, pentru ca eu lucram in port la Constanta ca sa fac rost de bani sa-i dau la vreo femeie ca sa ma pot culca cu ea. Intr-o noapte am plecat si am vazut ca vine o femeie sau fata si i-am spus ca vreau sa ma culc cu ea. Ea nu a vrut si-a inceput sa zbiere. Am lovit-o cu un fier in cap”, s-a confesat temutul criminal in cererea de recurs.

Claudia Voicu

 

Citește și...