Divortul anului! Eugen Trica s-a despartit de sotia lui, Lorena! Fiica lui Ilie Balaci a facut anuntul: “Nu a vrut sa-mi lase…”

Publicat: 18/05/2015 | 17:17

Un nou divort zguduie showbiz-ul autohton! Desi au vrut sa tina secret, CANCAN.ro a aflat toate detaliile separarii dintre fostul fotbalist Eugen Trica si creatoarea de moda Lorena, fiica faimosului Ilie Balaci. Cei doi erau impreuna de 17 ani!

Lorena si Eugen Trica ingroasa randurile vedetelor care au ales sa divorteze in discretie, departe de ochii curiosilor si fara sa initieze un scandal mediatic.

CANCAN.ro a aflat, in exclusivitate, vestea ca cei doi nu mai formeaza un cuplu, iar creatoarea de moda a  confirmat informatia, totul pentru a pune punct unor inerente speculatii: 

Lorena Trica este fiica legendarului Ilie Balaci
Lorena Trica este fiica legendarului Ilie Balaci

“Da, am divortat, divortul s-a pronuntat pe data de 11 mai. La notar, atunci cand s-a facut si partajul, deci am rezolvat toate problemele. Eu am revenit la numele Balaci! Daca ma chema Popescu poate ca nu as fi vrut sa revin la numele de dinainte de casatorie, dar asa… Bine, el nu a vrut sa-mi lase numele! Viata merge mai departe, poate ca asta era o lectie pe care trebuia sa o invat. El isi poate vedea copiii oricand doreste, a fost un tata foarte bun, deci are program de vizita deschis (n.r. au un baiat de 16 ani si unul de 11). Eu am vrut sa dam un comunicat de presa, insa sotul meu nu a dorit acest lucru. Si, cum eram doi in chestia asta, am zis ca trebuie sa ii respect decizia”, a declarat Lorena, pentru CANCAN.ro.

Eugen s-a indragostit de Lorena in perioada in care era cuplat cu Anamaria Prodan
Eugen s-a indragostit de Lorena in perioada in care era cuplat cu Anamaria Prodan

 

“Am incercat sa reparam, dar nu a mers”

 

Se pare ca ruptura dintre cei doi soti este mai veche, avand in vedere ca, in decursul timpului, au incercat sa-si ofere si alte sanse, insa destinul a functionat in defavoarea lor: “La noi nu s-a pus problema de infidelitate. Nici eu nu am fost genul de sotie care sa caut prin buzunare, sa citesc sms-uri. Poate m-a inselat, nu stiu asta, dar eu nu am simtit asta. Restul e cancan, am eu vorba asta (n.r. rade). La noi s-a deteriorat relatia pe parcurs, divortul a fost o decizie atent cantarita.

Lorena Trica se axeaza pe cariera, in momentul de fata
Lorena Trica se axeaza pe cariera, in momentul de fata

Nu a mai functionat, am incercat sa reparam, dar nu a mers. Asta este. Noi am stat mult separat, eu nu am mers cu el in orasele unde a antrenat, si, la un moment dat,  asta s-a vazut. Eugen nu m-a prea luat in serios cu afacerea mea si nu m-a sustinut. Zicea la modul…“se joaca si nevasta-mea cu niste haine. Dar, pentru mine, brandul meu, la care muncesc de zece ani, e ca si copilul meu”, ne-a mai spus Lorena.

 

S-a distrat cu gasca, la manele

 

Eugen Trica pare sa se fi obisnuit deja cu statutul de burlac, iar sambata noaptea a iesit intr-un cunoscut club de manele, din Capitala, in compania unor prieteni, fete si baieti. Mult mai retinut decat sotia sa, fostul fotbalist a recunoscut divortul, dar a preferat sa nu ofere foarte multe detalii: 

Eugen Trica

“Da, am fost la acel club de manele, la invitatia unui prieten din strainatate. S-au dat dedicatii, eu nu am dat nicio dedicatie, nu e vorba despre vreo fata, pur si simplu m-am distrat si am plecat acasa. Vom da un comunicat de presa in legatura cu divortul”, a declarat Trica, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI: 

A facut schimb de iubiti cu prietena ei! Inainte sa se marite cu Reghe, Anamaria Prodan a trait intr-un patrulater amoros ciudat!

Fata legendarului Iliei Balaci este de nerecunoscut! Blonda care desfiinta toate sotiile de fotbalisti a renuntat la par!

 

Dana Enache, Catalin Muresanu
 

Citește și...