Divorţul îi prieşte ex-soţului CRISTINEI SPĂTAR. Pufăie trabuc la plajă ca „centaurii”!

Publicat: 22/07/2016 | 15:33

După mai multe escapade cu diferite domnişoare, cea mai recentă cucerire fiind Larisa Tănăsoiu (Vezi AICI),  Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, se pare că s-a cuminţit după ce a depus actele de divorţ. CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, l-a filmat pe afacerist fiind foarte liniştit la mare.

 

Aflat la plajă, Alin Ionescu nu părea focusat să capteze atenţia domnişoarelor, mai ales că o devină curând un bărbat liber, ci se relaxa liniştit pe şezlong, fumând un trabuc. Nici seara, când a mers în club, alături de prietenii săi, Alin nu părea interesat de vreo damă, nici măcar de Sorina Docuz, cea cu care se afla la un moment dat în tandreţuri ( Vezi AICI).

Fostul soţ al Cristinei Spătar s-a cuminţit după ce a depus actele de divorţ.
Fostul soţ al Cristinei Spătar s-a cuminţit după ce a depus actele de divorţ.

Alin şi Cristina au depus actele de divorţ

Timp de şapte ani au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz şi au avut un mariaj fericit. Totul s-a năruit în clipa în care Alin Ionescu fost arestat pentru că ar fi prejudiciat statul român cu zece milioane de euro. De atunci, el a fost văzut în repetate rânduri cu diferite femei la mare, ori în cluburi din Bucureşti. Timp de aproape un an, Cristina a făcut tot posibilul pentru a-şi salva mariajul, însă, în cele din urmă, a fost nevoit să accepte decizia acestuia şi să divorţeze. Cristina Spătar şi soţul ei au semnat de curând actele de divorţ la notar, iar despărţirea pare a fi una definitivă.

Nu îşi mai vorbesc de luni întregi

Deşi nici Alin Ionescu nu a fost uşă de biserică, omul de afaceri este convins că soţia i-a fost infidelă. Soţul Cristinei susţine cu tărie cu artista ar avea o relaţie cu milionarul Călin Donca, şi el bărbat însurat, tată a doi copii. Ce-i drept, Cristina şi Călin au fost surprinşi împreună în repetate rânduri, însă, amândoi susţin că îi leagă doar o relaţie de afaceri.

Alin Ionescu susţine că încă soţia sa, Cristina Spătar ar avea o relaţie cu partenerul ei, Călin Donca.
Alin Ionescu susţine că încă soţia sa, Cristina Spătar ar avea o relaţie cu partenerul ei, Călin Donca.

Despre ce afaceri este vorba, ştiu numai ei: ”El nici nu vrea să mai audă de Cristina, vorbesc strict de copii şi atât. El spune că are dovezi că soţia lui umblă cu Călin. Este foarte clar că mai are ceva sentimente pentru ea. Altfel, nu ar avea de ce să îl deranjeze că ea ar putea să fie cu altcineva. Ce era să facă, să îşi închidă viaţa de acum? E femeie frumoasă, curtată. El este rănit în orgoliu şi mă îndoiesc că se va potoli cu una, cu două”, declarase un apropiat al familiei Spătar-Ionescu, pentru CANCAN.ro.
 

Citește și...