DJ Wanda, poză incendiară de la mare! Cât de sexy e vedeta!

Publicat: 23/02/2017 | 20:58
DJ Wanda, poză incendiară de la mare! Cât de sexy e vedeta!

Dj Wanda petrece o vacanţă la Marea Moartă. Vedeta s-a pozat foarte sexy, în costum de baie, şi a publicat fotografia pe contul ei de Instagram.

Poza a adunat peste 100 de like-uri în două ore de la postare.

DJ Wanda, foarte sexy la Marea Moartă
DJ Wanda, foarte sexy la Marea Moartă

DJ Wanda a vorbit, recent, despre relaţia ei, după ce s-a vehiculat că s-a despărţit de iubit (VEZI AICI). Ea a susţinut într-o emisiune TV că nu e vorba de nicio ruptură şi a dat mai multe detalii despre partenerul său.

„A apărut zvonul că m-a părăsit. În showbiz, peste tot în lume, este o chestie foarte şmecheră. Te relansezi în momentul în care faci un copil, te desparţi, te căsătoreşti. Funcţionează de fiecare dată şi nu neapărat în România. El este neamţ. Eu lucrez la un proiect în Germania. Şi acolo vedetele îşi croiesc drum prin relaţii, despărţiri. Niciodată nu mi-am recunoscut relaţia pentru că nu mi s-a părut ceva extraordinar. Îl cheamă Ştefan, culmea. Ne-am cunoscut întâmplător. Ceva total copilăresc. Ne-am întâlnit într-un restaurant în Frankfurt. A spus să ne cunoaştem de pe Facebook. Mai şi corespondeam din când în când. S-a croit o poveste care ţine de vreun an şi jumătate. Viaţa chiar nu este construită atât de strict”, a declarat DJ Wanda în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Eu călătoresc peste tot, cu proiectele, evenimente de tatuaje. Ştefan călătoreşte foarte mult. El face strategii. Ne întâlnim o dată pe lună. Suntem împreună de aproape un an şi jumătate. De fiecare dată când ne întâlnim vrea intimitate totală. Eu dacă nu pun pe Instagram, Facebook unde sunt, nu trăiesc. Dacă va fi să fie, cu siguranţnunta noastră va fi ceva spontan, în Las Vegas, în New York. Aş vrea să se întâmple de ziua mea, culmea şi a lui, pe 28 aprilie”, a mai precizat DJ Wanda.

Citește și...