Doar ei s-au bucurat de ghinionul celor de la Ricchi e Poveri de a ramane fara curent in mijlocul spectacolului! Duban si sotia…

Publicat: 01/03/2014 | 00:16

Am zice ca Andrei Duban si sotia lui sunt singurii care s-au bucurat de pana de curent de la concertul celor de la Ricchi e Poveri. Au profitat de ocazie si s-au pupat ca doi adolscenti pana s-a facut lumina! 

Andrei Duban si sotia

Pe sotii Duban nu i-a deranjat deloc defectiunea tehnica de la concertul celor de la Ricchi e Poveri. Din contra! S-au bucurat la maximum….si pentru cateva minute, pana s-a remediat problema, aproape ca au uitat pentru ce se aflau in sala. Au facut abstractie de toata lumea din jur si s-au comportat asemeni unor adolescenti din cale afara de indragostiti.

 

Andrei Duban si sotia

„La pana de curent stii ce s-a intamplat? S-au pupat oamenii in sala. Cred ca a fost regizata ca sa ne pupam mai mult.” , au mai adaugat sotii Duban.

 S-au pupat pana s-a facut lumina…Apoi s-au cumintit si urmarit, cu atentie, concertul.  Si le-a placut atat de mult, ca nu au plecat acasa pana nu au facut cunostinta cu starurile internationale.

Andrei Duban si sotia

„Concertul a fost foarte frumos, emotionant! Ne bucuram ca dupa am fost in spate si am facut poze cu ei si ne-am pupat si a fost atat de dragut.”  , au declarat cei doi.


A.F.
 

Citește și...