Doar servetelul a scapat din gura Crinei Abrudan! Vezi in ce hal mananca stirista si totusi arata senzational

Publicat: 01/11/2012 | 20:37
Doar servetelul a scapat din gura Crinei Abrudan! Vezi in ce hal mananca stirista si totusi arata senzational


In urma cu ceva vreme, Crina Abrudan, declara ca nu tine niciodata diete, nu exagereaza cu mancarea, insa nu-si refuza micile placeri.

crina abrudan
crina abrudan

Aceste mici placeri se dovedesc totusi a fi portii hipercalorice, pe care stirista le devoreaza intr-un mod spectaculos.
Crina Abrudan spune ca nu mananca foarte des, insa atunci cand o face, este de-a dreptul exagerat. Sau cel putin asa rezulta din filmarile facute de paparazzii CANCAN.ro. Recent, blonda a mers la un fastfood, unde a devorat in cateva minute un intreg meniu cu produse pline de calorii. Infometata, vedeta TV inmuia cartof dupa cartof in sosul de maioneza, musca guri uriase, cu pofta, dintr-un hamburger dublu si sorbea din bautura acidulata, fara sa faca macar o pauza pentru a respira. Dupa modul in care infuleca produsele, la un moment dat, parea ca urmatorul care va fi devorat, va fi servetelul care ramasese singur pe masa. Din fericire acesta a scapat, Crina folosindu-l pentru a-si sterge resturile de mancare de la gura si apoi pentru a-si curata nasul. Probabil ca, cine ar fi vazut-o pentru prima data pe Crina, devorandu-sI pranzul astfel, ar fi putut sa jure ca felul in care arata este doar o iluzie optica sau ca stirista tine cure drastice, iar pranzul hipercaloric nu a fost decat o exceptie.