Doar servetelul a scapat din gura Crinei Abrudan! Vezi in ce hal mananca stirista si totusi arata senzational

Publicat: 01/11/2012 | 20:37


In urma cu ceva vreme, Crina Abrudan, declara ca nu tine niciodata diete, nu exagereaza cu mancarea, insa nu-si refuza micile placeri.

crina abrudan
crina abrudan

Aceste mici placeri se dovedesc totusi a fi portii hipercalorice, pe care stirista le devoreaza intr-un mod spectaculos.
Crina Abrudan spune ca nu mananca foarte des, insa atunci cand o face, este de-a dreptul exagerat. Sau cel putin asa rezulta din filmarile facute de paparazzii CANCAN.ro. Recent, blonda a mers la un fastfood, unde a devorat in cateva minute un intreg meniu cu produse pline de calorii. Infometata, vedeta TV inmuia cartof dupa cartof in sosul de maioneza, musca guri uriase, cu pofta, dintr-un hamburger dublu si sorbea din bautura acidulata, fara sa faca macar o pauza pentru a respira. Dupa modul in care infuleca produsele, la un moment dat, parea ca urmatorul care va fi devorat, va fi servetelul care ramasese singur pe masa. Din fericire acesta a scapat, Crina folosindu-l pentru a-si sterge resturile de mancare de la gura si apoi pentru a-si curata nasul. Probabil ca, cine ar fi vazut-o pentru prima data pe Crina, devorandu-sI pranzul astfel, ar fi putut sa jure ca felul in care arata este doar o iluzie optica sau ca stirista tine cure drastice, iar pranzul hipercaloric nu a fost decat o exceptie.

 

 

 

Citește și...