Doi pensionari din Dej au întreținut relații intime în văzul tuturor! Polițiștii i-au identificat pe cei doi bătrâni

Publicat: 10/08/2018 | 16:48

Doi pensionari din Dej au întreținut relații intime în văzul tuturor! Scenele lipsite de inhibiții au fost filmate de un martor, iar imaginile au ajuns pe Internet. Polițiștii i-au identificat pe cei doi bătrâni. (Oferta speciala playstation)

Un bărbat de 70 de ai și partenera lui de 61 de ani au chefuit într-un bar și apoi au mers într-un parc din Dej. La un moment dat însă cei doi au fost luați de val și au început să întrețină relații sexuale fără să le pese de oamenii din jur.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi bătrâni

Un martor a filmat scenele lipsite de inhibiții și polițiștii au reușit să îi identifice pe cei doi bătrâni. Pentru acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite, aceștia ar putea face până la doi ani de închisoare sau ar putea primi o amendă.

”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, persoanele surprinse în timp ce întreţineau relaţii sexuale într-un parc au fost identificate, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani și despre o femeie de 61 de ani, din Dej. În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județeană Cluj. (Reduceri mari la jocuri PC)

 

Citește și...