DOINIŢA OANCEA a spus adevărul după ce s-a zvonit că se mărită cu AUGUSTIN! Cine i-a dăruit inelul care a făcut furori

Publicat: 17/02/2017 | 00:44
DOINIŢA OANCEA a spus adevărul după ce s-a zvonit că se mărită cu AUGUSTIN! Cine i-a dăruit inelul care a făcut furori

Doiniţa Oancea a fost adorată de public încă din perioada în care juca în primele telenovele autohtone. Chiar dacă au trecut destui ani de atunci, bruneta are în continuare o mulţime de fani. A trecut printr-o despărţire dureroasă de Ionuţ Ghenu, însă acum Doiniţa pare să fie din nou fericită, chiar dacă nu a apărut oficial cu nici un bărbat după evenimentul nefericit. Bruneta se concentrează în prezent pe proiectele profesionale, dar şi pe relaţia cu fanii ei, pe care îi ţine constant la curent cu activităţile sale.

Cu toate că s-a zvonit că ar avea o relaţie amoroasă cu Augustin Viziru, cei doi neagă în continuare că ar fi vorba de mai mult de o prietenie strânsă. Însă, tot mai multe fotografii postate recent de Doiniţa Oancea pe conturile ei de pe reţelel sociale le-au dat de gândit fanilor fiindcă par să sugereze tot mai mult că zvonurile legate de o relaţie amoroasă cu Viziru sunt adevărate. După ce a povestit că are deja în plan crearea unei rochii de mireasă, acum a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu un inel pe degetul inelar alături de mesajul: „Sunt fericită! Un inel primit cu dragoste, dar pentru astăzi, pentru mâine şi pentru restul zilelor!”.

Însă, deşi a dat mai apoi de înţeles printr-o imagine postată pe contul ei de Facebook că s-ar pregăti chiar să devină mămică alături de Augustin Viziru, se pare că bruneta neagă în continuare că inelul primit ar fi de logodnă.

„Am acest inel pe care l-am primit cu două zile înaintea de ziua mea de naştere, e de la un băiat, dar nu este logodnă. Mi-a spus că a vrut să-mi facă un cadou frumos şi pe care eu să îl port tot timpul cu mine. Chiar dacă îl port pe degetul pe care se poartă verigheta, nu mă mărit”, a declarat Doiniţa Oancea.

Citește și...