DOINIŢA OANCEA este deja pregătită pentru nuntă! Ce rochie de mireasă va purta actriţa

Publicat: 07/02/2017 | 08:07
DOINIŢA OANCEA este deja pregătită pentru nuntă! Ce rochie de mireasă va purta actriţa

Doiniţa Oancea a fost adorată de public încă din perioada în care juca în primele telenovele autohtone. Chiar dacă au trecut destui ani de atunci, bruneta are în continuare o mulţime de fani.

A trecut printr-o despărţire dureroasă de Ionuţ Ghenu, însă acum Doiniţa pare să fie din nou fericită, chiar dacă nu a apărut oficial cu nici un bărbat după evenimentul nefericit. Bruneta se concentrează în prezent pe proiectele profesionale, dar şi pe relaţia cu fanii ei, pe care îi ţine constant la curent cu activităţile sale.

Cu toate că s-a zvonit că ar avea o relaţie amoroasă cu Augustin Viziru, cei doi neagă în continuare că ar fi vorba de mai mult de o prietenie strânsă. Cu toate că nu a apărut încă bărbatul care să o cucerească, Doiniţa Oancea este deja pregătită pentru marea zi în care va îmbrăca rochia de mireasă. “În ziua nunţii mele, cred că o să am trei rochii, pentru că, de când mă învârt în lumea asta a fashionului, îmi este foarte greu să mă hotărăsc doar la un singur produs! În concluzie, voi avea o rochie dintr-un material uşor, cu care să pot să dansez şi să mă simt bine, una cu trenă cu care să merg la biserică şi, probabil, una sirenă. Va fi practic o rochie trei în unu, pe care eu am să o fac în atelierul pe care îl deţin. Va fi formată din bucăţi şi să o să arate impecabil”, a declarat Doiniţa Oancea pentru wowbiz.ro.

Citește și...