Doiniţa şi Augustin au gânduri mari: caută mobilă de casă nouă. După cearta din stradă, au ”testat” patul!

Publicat: 01/06/2016 | 21:53

Augustin Viziru şi Doiniţa Oancea sunt un cuplu modern, care şi-au făcut planuri de nuntă. Sunt aproape ”luaţi” şi se comportă exact ca un cuplu care are deja câţiva ani de căsnicie la activ: se ceartă în parc şi se împacă apoi...în pat!

Nu vorbim însă de patul de acasă, ci de un pat public, expus spre vânzare într-un showroom de mobilă. Aşa cum CANCAN.ro arăta marţi, Augustin şi Doiniţa au ieşit la plimbare, dar ţinta lor finală era, de fapt, un magazin de mobilă, căci căsătoria cere, nu-i aşa, o casă nouă cu toate utilităţile! Augustin şi Doiniţa s-au certat în plină stradă, dar supărarea nu ţinut prea mult, aşa cum se poate vedea în imaginile publicate de CANCAN.ro. Au intrat ţinându-se de mână într-un magazin de mobilă de lux, iar noi i-am filmat pas cu pas, în timp ce încercau toată gama de mobilier, de la dormitor până la bucătărie!

Doiniţa şi Augustin au încercat patul din showroom
Doiniţa şi Augustin au încercat patul din showroom

Primul loc în care s-au îndreptat viitorii ”soţi” Viziru, după mica ceartă, a fost, cum altfel decât…dormitorul! Doiniţa s-a tolănit fericită pe un fotoliu, în timp ce Augustin a încercat patul. A făcut chiar o mică glumă şi a aruncat-o în pat pe Doiniţa, gest care nu i-a displăcut deloc acesteia!

Bucătaria e domeniul forte al Doiniţei!
Bucătaria e domeniul forte al Doiniţei!

Au urmat apoi alte zone de explorat în magazin, cum ar fi o bucătărie complet utilată, dar şi zona căzilor de baie, la dimensiuni ”regale”, unde Augustin a poposit mai mult timp să cântărească oferta.

De la baie la birou nu-i decât un pas
De la baie la birou nu-i decât un pas

Nu în ultimul rând, actorul de telenovele a fost interesat şi de zona dedicată lucrului, încercând un scaun elegant de birou, în timp ce Doiniţa îl privea, ”de sus”, explicându-i cum stă treaba cu bugetul familiei…. (Gabriel Niculescu)

Citește și...