Dorian Popa si-a dus iubita la striptease masculin, dar a tinut-o departe de scena. Elzy a ratat „tripozii”!

Publicat: 10/03/2013 | 22:46

Dorian Popa este un barbat model, care are grija ca iubita lui sa aiba parte de un 8 Martie tipic. Actorul a dus-o pe Elzy la striptease masculin, insa a avut grija ca satena sa stea cat mai departe de scena unde barbatii de dezbracau complet.

In ciuda faptului ca arata impecabil si ca are un corp foarte bine lucrat la sala, Dorian Popa a simtit pericolul in fata unui campion la culturism, care urma sa se dezbrace sub privirile iubitei sale.

Dorian si iubita lui au stat doar cateva clipe in clubul unde avea loc striptease masculin
Dorian si iubita lui au stat doar cateva clipe in clubul unde avea loc striptease masculin

Paparazzii CANCAN.ro l-au fotografiat pe actor in momentul in care a venit cu iubita lui intr-un club din Bucuresti, unde urmau sa aiba loc mai multe show-uri de striptease masculin.

Actorul din
Actorul din „Pariu cu Viata” nu iese nicaeri fara iubita lui, Elzy

Pentru ca era Ziua Femeii, Dorian a vrut ca iubita lui, Elzy, sa aiba parte, la fel ca majoritatea femeilor, de acelasi „tratament” si sa se bucure din plin de aceasta zi. Si totusi, tanarul si-a luat masuri de precautie si nu a rezervat o masa in clubul cu pricina ci a stat alaturi de Elzy la bar, cat mai departe de scena.

Dupa prima reprezentatie a barbatilor, cei doi amorezi au parasit locatia, optand pentru un alt club, unde ii asteptau mai multi prieteni.

Denisa Macovei

Citește și...