Dovada ca Anda Adam este gravida! Cum s-a dat de gol in timpul ultimului concert | FOTO

Publicat: 23/06/2015 | 09:13
Dovada ca Anda Adam este gravida! Cum s-a dat de gol in timpul ultimului concert | FOTO

Dezvaluirile CANCAN.RO legate de sarcina Andei Adam au fost confirmate! Cantareta s-a dat singura de gol in timpul ultimului concert, afisandu-si burtica de gravida pe scena.

Sambata, Anda a sustinut un concert la Sarbatoarea Berii de la Lugoj. Cele mai cunoscute piese ale artistei au rasunat pe scena, melodii precum „Daca ar fi”, „Gloante Oarbe” sau „Poate fata” fiind fredonate de cei prezenti.

anda adam

Daca dansatorii ei au pus in scena un spectacol coregrafic de exceptie, Anda a fost mult mai rezervata, renuntand la show-urile dinamice – si erotice – care au facut-o celebra.

anda adam

Iar motivul este unul cat se poate de evident, cantareata fiind gravida in 4 luni si neavand voie sa faca prea multa miscare.

anda adam

De altfel, in pozele realitate de fotografii cotidianului local Cetateanul de Lugoj se poate vedea burtica Andei, cu toate ca artista s-a infofolit pentru a ascunde sarcina.

„E insarcinata in 4 luni”

In urma cu doua saptamani, CANCAN.RO anunta ca Anda Adam si proaspatul ei sot, constanteanul Sorin Andrei Nicolescu, vor deveni parinti, cantareata fiind gravida in cel de-al doilea trimestru.

anda adam

Este insarcinata in patru luni. Prietenii apropiati stiu acest lucru, insa ea i-a rugat sa nu spuna, pentru ca este superstitioasa si inca doreste sa tina acest lucru ascuns. Era imposibil ca ea sa se ingrasase din senin, mai ales ca este o femeie care a avut toata viata grija de silueta ei. Anda radiaza de fericire si va avea, in sfarsit, familia la care a visat mereu„, ne-a declarat un apropiat de-ai cantaretei.

J.D
 

Citește și...