Dovada incontestabila ca sotia lui Prigoana a fost la vrajitoare! “A vrut sa-i faca sa taca si sa-i ia…” Afaceristul a gasit…

Publicat: 30/03/2015 | 19:34
Dovada incontestabila ca sotia lui Prigoana a fost la vrajitoare! “A vrut sa-i faca sa taca si sa-i ia…” Afaceristul a gasit…

Suspiciunile lui Silviu Prigoana, potrivit carora sotia sa ar fi facut drumuri la vrajitoare, capata contur. Se pare ca prezentatoarea TV ar fi recurs la acest gest tocmai pentru a reusi sa puna punct scandalurilor si pentru a-l domoli pe afacerist.

In urma cu doua luni, prigoana facea o declaratie-soc! Ne-a marturisit ca o suspecteaza pe sotia sa ca a cerut sfatul vrajitoarelor, ca urmare a faptului ca a gasit obiecte caudate prin casa, care i-au starnit multe semne de intrebare: „Eu nu am ce sa vorbesc cu rapitorii de copii, daca avem ceva de discutat o facem prin intermediul avocatilor. Am discutat destul atatia ani cat am fost impreuna, acum gata. Cu atat mai mult cu cat, in urma cu ceva vreme, cred ca acum aproape un an sau asa ceva, am gasit in casa o carte de vraji.

Si saptamana trecuta, prezentaoarea TV a stat la restaurant pana dupa miezul noptii
Si saptamana trecuta, prezentaoarea TV a stat la restaurant pana dupa miezul noptii

Ba chiar aveam in casa, pe la colturi si pe la fotolii, sare si smocuri de par. Asta cu smocurile de par am inteles ca e de rau, inseamna moarte sau asa ceva. Nu stiu sa va spun daca a si fost la vrajitoare, dar banuiesc ca da. Am auzit niste discutii la un moment dat si cred ca a calcat si pe acolo”, a declarat Prigoana, pentru CANCAN.ro.

 

Spera sa inceteze scandalurile si sa-i ia averea

Prigoana e foc si para pe Bahmu
Prigoana e foc si para pe Bahmu

Banuielile afaceristului incep sa prinda contur. Si, cum vrajitoarele se cunosc toate intre ele si se duce vorba foarte usor, se pare ca si prezentatoarea TV a fost data de gol. Vrajitoarea Bratara este cea care baga mana in foc ca sotia lui Prigoana a recurs la astfel de practice pentru a-i merge mai bine in casnicie: “A fost la vrajitoare. Ca sa il faca pe Prigoana sa taca (n.r. sa nu se mai certe) si ca sa treaca averea pe numele ei. Nu a trecut-o, dar i-a dat destui bani”, a spus vrajitoarea Bratara. Mai mult, aceasta sustine ca cei doi soti au fost victimele farmecelor altor persoane si ca acesta este motivul pentru care s-au certat atat de des si au ajuns din nou la divort.

 

CITESTE SI

Prigoana a crezut ca nu aude bine! Copiii i-au zis ca s-au dus la mormantul lui Arsenie Boca si s-au rugat sa le dea Dumnezeu un..

Imaginile care il vor scandaliza pe Prigoana! Cum au fost filmati copiii lui tavalindu-se in mocirla si “intoxicati” cu fum

Isi disputa custodia copiilor

 

In timp ce au urcat dealul, copiii au cazut de mai multe ori
In timp ce au urcat dealul, copiii au cazut de mai multe ori

Prigoana si sotia lui au ajuns la cel de-al patrulea divort, iar la primul termen omul de afaceri i-a cedat prezentatoarei TV custodia copiilor. Ei bine, se pare ca, intre timp, lucrurile s-au mai schimbat, iar afaceristul a hotarat din nou sa lupte pentru a-i avea aproape pe cei doi copii ai lor, nemultumit de felul in care baietii sunt crescuti de mama lor.

Dana Enache