DRAMA Dianei Bisinicu! „Am urlat, am plans…a fost cumplit”! I s-a intamplat in urma cu doar cateva zile

Publicat: 24/03/2015 | 17:47
DRAMA Dianei Bisinicu! „Am urlat, am plans…a fost cumplit”! I s-a intamplat in urma cu doar cateva zile

In urma cu doar cateva zile, Diana Bisinicu a trecut prin momente dureroase, dupa ce a fost operata, din cauza unei "bubite" de la picior.

Zona s-a infectat rapid si s-a transformat intr-o rana adanca si extrem de dureroasa. „Am fost la medicul dermatolog. Interventia a durat vreo doua ore. Am urlat, a fost cumplit! Infectia era foarte adanca, de trei centimetri! Am crezut ca e furuncul. Nu am facut febra, dar am avut frisoane. M-a durut foarte tare. Am avut dureri, presiune, arsuri. Mi-am pus usturoi, ceapa coapta, asa cum se face in popor. Puteam sa fac septicemie. Fiindca nu mai rezistam la ce imi facea medicul dermatolog, mi-a spus ca trebuie sa mergem la spital. Am ajuns pe masa de operatie”, a povestit Diana Bisinicu.

Diana Bisinicu

Interpreta recunoaste ca inca simte durere. „Ma doare si acum. Gaura e adanca, de vreo 3 centimetri. Am cate doua pansamente sterile in gaura. Le simt, si cand mi le scot, si cand le baga la loc. Am plans, nu mi-e rusine sa recunosc. Am plans ca un copil. Mi s-a spus ca imi va ramane o cicatrice. A fost mai profunda operatia decat cea de cezariana. Trebuie sa merg doua luni la spital, ca sa imi schimbe pansamentul, o data pe zi sau la doua zile, ma refac mai greu decat dupa cezariana”, a mai spus fosta componenta a trupei Pops.

L.L

Citește și...