Drama din spatele accidentarii! Cristi Chivu se retrage DEFINITIV din fotbal? „E posibil sa nu mai joace niciodata”

Publicat: 05/12/2013 | 09:28

Ajuns la 33 de ani, Cristi Chivu are mari probleme de sanatate. In ianuarie va afla daca va mai juca vreodata fotbal, insa medicii ii dau putine sanse de a continua.

Acest lucru este confirmat si de unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului capitan al „tricolorilor”. Barbatul, care a dorit sa isi pastreze anonimatul, marturiseste adevarata drama din spatele accidentarii.

Si-ar dori sa mai joace, insa nu se stie. Sansele sunt 50 la 50 la suta. E posibil sa nu mai joace niciodata fotbal de performanta. A purtat acea gheata speciala si acum a dat-o jos cu acordul medicilor, dar se pare ca nu e chiar vindecat. Resimte in continuare dureri la picior. In ianuarie pleaca din nou la Miami, la control. Este foarte important ce vor spune medicii de acolo, ei fiind cei care i-au prescris ultimul tratament. Apoi va pleca la Milano, unde se va consulta cu medicii lui Inter. Cristi Chivu este un tip foarte ambitios, asta o stie toata lumea, dar nu va conta asta. Este constient ca totul depinde de ce vor constata medicii de la clinica din Statele Unite si este pregatit pentru orice situatie„, a declarat amicul lui Chivu pentru ziarul RING.

J.D
 

Citește și...