Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Drama prin care trece un tanar din Timisoara: “Toate fetele fug de mine cand le spun asta!”

Drama prin care trece un tanar din Timisoara: “Toate fetele fug de mine cand le spun asta!”

De: Cancan 07/04/2015 | 00:27
Drama prin care trece un tanar din Timisoara: “Toate fetele fug de mine cand le spun asta!”

"Din pat in pat" este rubrica fara perdea, despre sex, ce raspunde tuturor dilemelor cititorilor CANCAN.ro. Psihologul Jaqueline a incercat, si de aceasta data, sa rezolve dintre problemele cititorilor.

Cititorii CANCAN.ro sunt invitati sa stea de vorba cu Jacqueline atat cu privire la problemele personale, cat si la cele de cuplu, sexul fiind inca un subiect tabu in Romania. Desi multi prefera sa-si rezolve singuri dilemele, este de preferat sa ceara ajutorul unui medic specialist. CANCAN.ro vine in ajutorul celor care au nevoie de un sfat specializat si le raspunde, prin intermediul lui Jacqueline, tuturor celor care trimit mail-uri pe adresa [email protected]

 

 

sex

Sotia m-a parasit din cauza erectiei


Ma numesc Geoge si am 41 de ani. M-am casatorit la 24 de ani cu o prietena apropiata din liceu cu care ma cunosteam foarte bine si cu care am un copil de 14 ani. Inainte de casatorie am avut putine experiente intime si toate au fost de natura ocazionala. Inca de la inceputul relatiei noastre am avut problem cu ejacularea precoce. Nu a fost niciodata o problema sa am o erectie, ci sa o mentin un timp decent. In general ejacularea intervenea la un timp foarte scurt, la unu- doua minute. Am incercat diferite tratamente cu anestezice locale care au inbunatatit putin problema, dar nimic remarcabil. Am consultat si un psiholog care mi-a recomandat mai multe exercitii care ar fi trebuit sa le fac impreuna cu sotia, numai ca la inceput m-a ajutat apoi nu a mai dorit sa colaboreze. De opt ani am emigrat din Romania si, ca orice emigrant am trecut si prin momente mai dificile cauzate de stress, problem financiare. Toate au culminant acum trei ani in urma, cand ea a decis ca vrea sa divorteze, iar unul dintre motivele invocate a fost problema sexuala. Am facut un control medical si toate analizele mi-au iesit bine, iar doctorul insista ca este vorba de o problema psihica si nu de una medicala. De cand am ramas singur, am avut cateva relatii sexuale grozave, dar imbunatatite. E adevarat ca preludiul a fost de scurta durata, fapt care m-a ajuta intr-un fel. De curans am cunoscut o femeie cu care as dori sa am o relatie serioasa, dar idea unui esec ma streseaza. Momentan nu am avut un contact intim, doar pot sa spun un fel de preludiu. Nici ea nu e foarte experimentata si se bazeaza pe mine. Poti sa-mi dai un sfat? Cum crezi ca ar trebui sa procedez?

 

Dragul meu George se pare ca problema ta chiar este una de natura psihologica. Nu exista nici cel mai mic dubiu, iar tu ar trebui sa constientizezi acest aspect. Din cate imi spui acum esti la inceput de drum, intr-o noua relatie cu o alta persoana. Sfatul meu este sa incerci sa nu mai privesti deloc in urma si sa constientizezi ca este la inceput de drum din toate punctele de vedere. O noua relatie, o noua viata, acesta ar trebui sa fie motto-ul tau. Gandeste-te ca ai un mare plus, acela ca partenera ta nu este atat de experiementata in tainele amorului si ca ar trebuie sa profiti. Totusi, te sfatuiesc sa vorbesti deschis cu ea si sa-si spui de la inceput de problema ta. Nu trebuia sa-i dai totul cu lux de amanunte, insa cel mai bine este sa aiba idee, tocmai pentru ca sa nu pornesti la drum cu un „handicap”. Daca intre voi este comunicare si intelegere, cu siguranta puteti trece peste absolut orice problema, indiferent daca este de natura sexuala sau nu.

 

rubrica de sex

Toate iubitele fug cand aud de familie


Buna Jacqueline. Ma numesc Adrian, am 25 de ani si o interesanta poveste care ma nelinisteste. Am intanit acum ceva timp o domnisoara, am petrecut o lunga perioada de timp impreuna si am decis, de comun acord, sa ne logodim. Am facut acest pas, am discutat despre nunta, am discutat despre copii. Mentionez ca eram realizati amandoi, in ciuda varstei, din punct de vedere financiar. Ideea este ca ne permiteam sa avem copii. Problema este ca, la un moment dat fata s-a plictisit sau nu stiu exact care a fost motivul si a rupt relatia. Atunci a motivate ca eu imi doream prea mult un copil si o casatorie si ca a speriat-o asta. Am trecut cu greu peste acel moment si am cunoscut intre timp o alta fata. Cand deschid subiectul “familie” intampin aceleasi problema. Totul este lapte si miere pana cand aduc copiii in discutie. As vrea un sfat sau nu stiu, o explicatie pentru tot ce se intampla.

 

Draga Adrian, stai linistit, problemele nu sunt la tine. Tu nu ai nevoie de o explicatie, ai nevoie de o femeie care sa-ti inteleaga cerintele. La 25 de ani nu esti nici cel mai tanar barbat care isi doreste o familie si nici nu esti la varsta la care sa nu poti tine in frau un camin, asa ca te sfatuiesc din toata inima sa iti cauti o femeie pe placul tau. Nu trebuie nimeni sa te condamne pentru ca isi doresti copil si mai ales un mariaj fericit. De condamnat sunt acei barbati care promit fetelor o viata de familie armonioasa, iar in momentul in care afla ca partenera este insarcinata, dau bir cu fugitii. Te sfatuiesc sa cauti mai mult persoana care merita sa stea langa tine si sa te bucuri de fiecare data cand cineva te refuza. O sa existe femeia speciala si pentru tine. Mai bine sa te confrunti cu esecuri acum decat peste cativa ani, cand nu mai poti face nimic sa salvezi o relatie.

 

rubrica de sex

Iubitul meu refuza sa ma prezinte familiei

Draga Jacqueline sunt din Timisoara si am 21 de ani. De noua luni ma culc cu un barbat de 31 de ani. La inceput nu mi s-a parut cine stie ce. Diferenta de varsta mi se parea prea mare asa ca nu l-am bagat prea mult in seama, dar am tot vorbit, ne-am intalnit si am inceput sa avem relatii sexuale. Problema este ca de noua luni ne vedem doar la mine acasa pentru ca stau singura. Nu m-a scos niciodata in oras. Am ajuns sa tin foarte mult la el, iar uneori am impresia ca nu ma apreciaza indeajuns si nu crede ca sunt indeajuns de frumoasa, de slaba si de aranjata ca sa ma prezinte prietenilor lui. Nu stiu ce sa fac ca sa-i arat ca vreau mai mult. Am uitat sa mentionez ca el este professor si are multi bani, dar niciodata nu am profitat de asta pentru ca nu imi place s acer lucruri. Si nu mergem la el acasa pentru ca el isi construieste casa, iar acum sta cu ai lui.

 

Draga mea. Iubitul tau nu se fereste sa te prezinte prietenilor, se fereste de tine. Draga mea, te sfatuiesc cu mana pe inima sa…fugi. Barbatul de care mi-ai povestit nu este nici timid, nici prea arogant, nu are prea multe pretentii, nu sta cu parintii, ci, cel mai probabil cu sotia sau iubita lui. Faptul ca nu te prezinta familiei si prietenilor este ca nu poate, nu ca ai tu ceva. Tu esti frumoasa, slaba, suficient de aranjata. Altfel nu ar fi venit la tine in fiecare seara. Nu este el suficient de liber incat sa vada toate lucrurile astea si mai ales sa profite de pe urma lor. Repet, fugi. Gaseste-ti un partener care sa-ti ofere toata atentia de care ai nevoie si pe care o meriti.

 

CITESTE SI:

Un celebru solist se destainuie psihologului Jacqueline: „Sunt impotent de doi ani. Nu mai pot sa fac sex si sunt disperat”

Adevarul despre sexul pe “stop”! Ce sa faci cand iubitul tau iti cere asta si ce alternative exista!

Toti cei care vor sa-si gaseasca rezolvarea neplacerilor in cuplu sau necesita ajutor in privinta problemelor sexuale sunt invitati sa-mi scrie pe celebra adresa [email protected], cu mentiunea pentru Jacqueline.


Jacqueline

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele