DRAMA unei mame ramasa vaduva cu 11 copii! Dupa 20 de ani isi cauta fiul dat spre adoptie

Publicat: 09/01/2015 | 17:53
DRAMA unei mame ramasa vaduva cu 11 copii! Dupa 20 de ani isi cauta fiul dat spre adoptie

O femeie din Targoviste povesteste cu lacrimi in ochi cum a fost nevoita sa isi dea spre adoptie copilul in varsta de numai 1 an si 8 luni. Cand s-a gandit sa renunte la procedura de infiere, era prea tarziu.

Ecaterina Tanase povesteste cat de greu i-a fost atunci cand i-a murit sotul si a ramas vaduva cu 11 copii. Femeia nu avea serviciu, iar moartea partenerului a lasat-o fara puteri si bolnava.
La 9 luni de la moartea barbatului a fost vizitata de niste avocati care cautau un copil pentru a fi adoptat de o familie italiana. Au pus ochii pe mezinul Feldis de 1 an si 8 luni. Acesta avea sa plece in alta tara si sa o ia pe alt drum fata de ceilalti frati.

Copil adoptat

“Eu am spus ca nu am copii de dat! Au venit, m-au intrebat, apoi au venit cu strainii, au vazut copilul si apoi am mers la Tribunal! Acolo m-a intrebat presedintele, mi-a spus ca ajunge bine, sa nu il dau cu inima inchisa. A zis ca ii pune sa semneze sa il aduca de fiecare data cand este nevoie, le dau un numar de telefon.”, a povestit Ecaterina Tanase in emisiunea “La Maruta”.

Copil adoptat

Ceilalti frati au fost socati sa afle de ceea ce vroia sa faca mama lor.

“Mi-a spus ca daca nu il dau il ia cu politia ca nu mai e pe numele meu, l-au luat cu amsina si avea lacrimi in ochi si asa a plecat! Ne-au pacalit pe toti! Ne-au adus un televizor, noi nu stiam si am spus ca lasa ca e bine. Mama spunea ca il aduce inapoi. Le-am cerut doar sa imi aduca tratament sa ma fac bine sa vad si eu de copiii care au ramas.”, a declarat femeia.

Copilul adoptata la 1 an si 8 luni se numeste acum Nicola
Copilul adoptata la 1 an si 8 luni se numeste acum Nicola

Acum, dupa 22 de ani, Ecaterina Tanase e cuprinsa de remuscari.

“Nu pot sa ma iert, singura ma condamn! Acum, si el daca ma condamna, e dreptul lui!”, a spus aceasta.

R.O.