Dumitru Dragomir, la DNA în dosarul de şantaj al şefului Antena Group: „Este treaba lor, este şantajul lor”

Publicat: 30/05/2013 | 21:40
Dumitru Dragomir, la DNA în dosarul de şantaj al şefului Antena Group: „Este treaba lor, este şantajul lor”

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, s-a prezentat joi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a da explicaţii în dosarul de şantaj în care a fost pus sub acuzare directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu.

Şeful Ligii Profesioniste de Fotbal a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 18.30 şi a intrat în fugă în instituţie, evitând contactul cu jurnaliştii. Audierile s-au încheiat după ora 21.30, iar la plecare Dumitru Dragomir a marturisit că nu are nicio legătură cu acest caz.

„Celor de la Antenă le-au scos RDS-ul nişte televiziuni de pe cablu şi ei erau în mare scandal. Alexandrescu mi-a trimis o hârtie neînregistrată dar cu antetul Intact şi îmi cerea să răspund la nişte întrebari despre un contract facut de firma mea cu RCS&RDS. În orice caz nu m-am simţit bine, nu vreau să fac rău, dar vizavi de mine au greşit. Este treaba lor, este şantajul lor, dar să nu mă bage pe mine în chestia asta. Nu am greşit cu nimic”, a marturisit Dumitru Dragomir.

Referitor la suma de 1,7 milioane euro primită de la RCS&RDS, Dumitru Dragomir a mărturisit că nu are nicio vină şi a explicat punctul lui de vedere cu privire la acest caz.

„Este un contract între două societăţi. Am făcut o asociere pe investiţii. 10 ani de acum înainte, RCS primeşte 15 la sută, iar în ultimii cinci ani or să ia toate veniturile asocierii (…) A venit cei de la Garda Financoară, au generat controlul şi după o lună de zile s-au întors cu o lecţie precisă: domnule, dă-ne toate documentele vizavi de contractul ăsta! Nu am luat bani din asociere, banii se regăsesc în investiţii, nu mi-au dat amendă”, a marturisit Dumitru Dragomir, potrivit Romania TV.

Dumitru Dragomir a ajuns la sediul DNA în jurul orei 18.30, la intrare acesta refuzând să spună de ce a fost chemat de procurorii anticorupţie.

Ionut Chiperi

Citește și...