Dupa ce a castigat lupta cu cancerul, actrita Natasa Raab a mai trecut peste un hop: „Mi-a fost putin frica”

Publicat: 02/04/2013 | 16:57
Dupa ce a castigat lupta cu cancerul, actrita Natasa Raab a mai trecut peste un hop: „Mi-a fost putin frica”

Dupa ce a trecut peste o boala critica, Natasa Raab a fost nevoita sa treaca penste un alt hop.

In urma cu 13 ani a fost diagnosticata cu cancer. Din fericire artista a invins boala, dar dupa tratament metabolismul vedetei a fost dat peste cap.

Din cauza tratamentului pe care l-a urmat pentru a scapa de cancer, actrita a luat mult in greutate, dar pana la urma a reusit sa scape si de aceasta problema.

Natasa Raab

„E bine cand ai mai slabit, pentru ca stau hainele altfel pe tine. La gala Gopo m-am intalnit cu foarte multi prieteni, care si-au amintit ca in „Inima de tigan” eram mai plinuta. Am slabit cam 10 kilograme si incep sa ma mentin. Am slabit exact cat trebuie pentru varsta si meseria mea. 

Natasa Raab

Problemele mele cu silueta au aparut dupa ce, in anul 2000, a trebuit sa fac aceasta operatie. Operatie care m-a devastat putin si mi-a dat peste cap metabolismul. Ma deranja barbia aceea inestetica”, a declarat artista pentru „Povestiri Adevarate”.

Natasa Raab

„Am incercat dieta Dukan. Mi-a fost putin frica la inceput din cauza surplusului de proteine. Mananci doar prioteina, fara carne rosie si ai voie si iaurt cu tarate de ovas. Dupa 5 zile slabisem 3 kilograme. Cam in doua luni am obtinut aceste rezultate si incerc sa ma mentin. Nu vreau sa slabesc mai mult”, a mai spus artista.

Ionut Chiperi

Citește și...