Dupa ce Florin Zamfirescu a parasit locuinta din Mogosoaia, fosta sotie si-a gasit un “inger pazitor”! Catalina Mustata nu doarme singura

Publicat: 03/05/2012 | 00:00
La doua saptamani dupa ce actorul Florin Zamfirescu a parasit vila din Mogosoaia si s-a mutat intr-o garsoniera, fosta sa sotie, Catalina Mustata, a fost vazuta, in mai multe randuri, in compania unui barbat mult mai tanar. Cei doi par destul de apropiati. De fapt, avand in vedere ca noul insotitor al actritei ramane peste noapte sub acoperisul ei, chiar sunt apropiati.

Catalina Mustata pare sa-si fi insusit intocmai cele spuse de fostul sau sot in momentul anuntului privind separarea lor, dupa 21 de ani: “Trebuie sa gandim constructiv, sa muncim si sa mergem mai departe”. Fara a iesi din rutina fiecarei zile, actrita Teatrului Odeon munceste la fel de mult ca inainte, scena ocupandu-i cea mai mare parte a timpului. De ceva vreme, insa, mai exact dupa plecarea de acasa a lui Florin Zamfirescu, o schimbare s-a produs, totusi, in viata ei. Un barbat tanar ii apare alaturi in diferite locuri si momente. Cei doi s-au intalnit intr-o seara, la teatru, cand Catalina Mustata, insotita de o colega, a fost fotografiata alaturi de el cu o floare in mana si radiind de fericire. Tanarul are in mana un mic bagaj, explicatia acestuia aparand ulterior: nu peste mult timp, cei doi se indreapta spre Mogosoaia, unde el ramane peste noapte. A doua zi, ea pleaca spre oras, el ramane in casa. Peste alte cateva zile, cei doi sunt vazuti din nou impreuna in oras, venind dinspre Mogosoaia, in masina ei. Barbatul ramane in centru, in zona Pietei Victoriei, in timp ce actrita isi continua drumul spre teatru. Contactata de CANCAN, Catalina Mustata a refuzat sa ofere detalii despre misteriosul sau companion, dand de inteles ca nu vrea sa discute pe marginea acestui subiect. “Zamfi” a cerut-o in anul IV Povestea de iubire dintre Catalina Mustata si Florin Zamfirescu a reprezentat un “model” pentru multe cupluri din Romania. Divortat, cu doi copii, el s-a indragostit nebuneste de ea in timp ce era studenta in anul IV si el profesor. Ea avea 24 de ani, el 42. Au urmat 21 de ani de casnicie, o poveste ce parea ca nu se va termina. Cu toate acestea, la jumatatea lunii aprilie, Florin Zamfirescu a parasit casa din Mogosoaia, precizand ca motivul despartirii este “o problema intima” si nu o relatie extraconjugala. A dat paradisul din Mogosoaia pe o garsoniera. Florin Zamfirescu a fugit mancand pamantul din casnicia cu actrita Catalina Mustata Florin Zamfirescu: “Divortul nu are legatura cu relatiile extraconjugale”

Citește și...